Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

RFSU Caring Massage & Glide 150ml

Vårt pris: 139 SEK

  • Tillverkare: RFSU
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
RFSU Caring Massage & Glide 150ml

RFSU Caring Massage & Glide 150ml är en lyxig produkt som ger en sensuell och avkopplande massageupplevelse. Denna unika produkt är utformad för att ge en mjuk och silkeslen känsla på huden, samtidigt som den ger extra fukt och näring. Med sin milda formula är den perfekt för känslig hud och kan användas över hela kroppen. Ge dig själv eller din partner en upplevelse av ren njutning med RFSU Caring Massage & Glide 150ml

RFSU Caring Massage & Glide 150ml - Allt-i-ett produkt för en sensuell upplevelse

RFSU Caring Massage & Glide 150ml är en allt-i-ett produkt som ger en högkvalitativ och intensiv upplevelse under intima stunder. Detta vattenbaserade glidmedel fungerar även som en massagegel som ger extra fukt och värme, samt en hettande effekt som förhöjer njutningen. Produkten har också en söt doft och smak, vilket gör den ätbar och passar perfekt för både oralsex och penetrerande sex.

Unika egenskaper:

  • Vattenbaserad: Glidmedlet är vattenbaserat, vilket gör det lätt att tvätta bort och inte skadar sexleksaker eller kondomer.
  • Dermatologiskt och gynekologiskt testad: RFSU Caring Massage & Glide 150ml är testad av experter för att vara säker och mild mot känslig hud.
  • Hormon- och parabenfri: Produkten är fri från hormoner och parabener, vilket gör den säker att använda även för personer som känner oro över kemiska tillsatser i sina produkter.
  • Förvaras i rumstemperatur: Förvaring i rumstemperatur gör det enkelt att ha med sig produkten på resan eller när man behöver den snabbt tillhands.

Produktens fördelar:

RFSU Caring Massage & Glide 150ml ger dig en helhetsupplevelse under intima stunder. Med denna produkt får du fukt, värme, glid samt smak och doft, vilket höjer njutningen ytterligare. Den är idealisk för både vaginala sammandragningar samt analsex. Dessutom fungerar den utmärkt med sexleksaker eller kondomer utan att orsaka irritation eller skada på materialet.

Denna produkt passar alla åldrar oavsett könstillhörighet eller sexuell preferens. Den kan användas ensam eller tillsammans med din partner(s). Produkten är perfekt för de som vill ta sin intima relation till nästa nivå genom att utforska nya gränser inom sexuell njutning. Därför har RFSU Caring Massage & Glide 150ml blivit mycket populär bland par såväl som singlar.

Hur använder man RFSU Caring Massage & Glide 150ml?

  1. Öppna locket på flaskan.
  2. Applicera önskad mängd på önskat område.
  3. Massera försiktigt in produkten i huden.
  4. Upprepa vid behov.

Tips: Använd produkten tillsammans med varma handdukar eller badolja för extra avkoppling efter massage eller under badet.

Varför välja RFSU?

Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) grundades redan år 1933 med syfte att ge information om sexualitet till allmänheten samt sprida kunskap om preventivmedel. Sedan dess har organisationen varit ledande i Sverige inom sexualupplysning samt utveckling av intimprodukter av hög kvalitet. Deras produktsortiment inkluderar kondomer, glidmedel, graviditetstest samt andra intimprodukter som hjälper människor att ha ett hälsosamt sexliv.

Certifieringar: ISO-certifierad fabrik CE-märkt

Fördelarna med RFSUs långa historia inom sexualupplysning visar sig tydligt i deras produkter de har lyckats skapa produkter som möter olika människors behov på ett säkert sätt samtidigt som de innehar hög kvalitet.

Sammanfattningsvis kan man säga att RFSU Caring Massage & Glide 150ml erbjuder flera unika egenskaper jämfört med andra liknande produkter på marknaden idag den är vattenbaserad, ätbar, mild mot känslig hud och ger extra fuktighet under användning. Dessutom levereras denna produkt av ett etablerat brand i branschen med många års erfarenhet av forskning inom sexualupplysning.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också