Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

RFSU Näkken 10-pack

Rek. butikspris: 65 SEK

Vårt pris: 49 SEK

  • Tillverkare: RFSU
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
RFSU Näkken 10-pack

RFSU Näkken 10-pack är den ultimata produkten för dig som söker en högkvalitativ kondom med en unik design. Dessa kondomer är tillverkade av naturlig latex, vilket ger en optimal passform och maximal säkerhet. Med sin tunna och mjuka struktur ger Näkken en fantastisk känsla under sex samtidigt som den skyddar mot oönskad graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Beställ din egen 10-pack idag och upplev själv varför RFSU Näkken är en favorit bland många

RFSU Näkken 10-pack - Kondomer för Säkrare och Njutningsfullt Sex

RFSU Näkken 10-pack är en kondom som har funnits på marknaden sedan 2016 och är fortfarande lika populär. Detta beror på dess unika egenskaper och fördelar jämfört med andra liknande produkter.

Fördelar och Egenskaper

Denna kondom från RFSU är tillverkad av latex och har en knottrig yta för extra stimulans och känsla. Dess mått är 185 x 53 mm, vilket passar de flesta män. Tjockleken på kondomen är 0,06 mm vilket ger både trygghet och ökad känsel.

RFSU Näkken 10-pack är också smaksatt med en mild vaniljarom som kan öka upphetsningen hos båda parter. Den används genom att rulla ut kondomen över erigerad penis innan sexuell aktivitet inleds.

En annan fördel med RFSU Näkken 10-pack är att den kommer i en praktisk förpackning med tio kondomer, så du kan ha dem till hands när du behöver dem. Förpackningen gör det också lättare att ta med sig dem i fickan eller plånboken.

Populäritet

RFSU Näkken 10-pack har blivit mycket populär bland unga vuxna eftersom den erbjuder både trygghet och njutning under sexuella aktiviteter. Dessutom har varumärket RFSU ett gott rykte om att erbjuda högkvalitativa produkter som främjar säkrare sex.

Det faktum att denna produkt kombinerar säkerhet och njutning gör den till en favorit bland olika åldersgrupper och personligheter.

Användning

  1. Ta upp en kondom från förpackningen och kontrollera att den inte skadats eller punkterats under förvaring.
  2. Sätt på dig kondomen så snart erektionen uppnåtts, men innan någon kontakt mellan penis och vagina (eller anus) sker.
  3. Kläm försiktigt på toppen av kondomen samtidigt som du rullar ner den längs penisen med andra handen. Detta hindrar luftbubblor som kan spräcka kondomen från att bildas vid penetrationen.
  4. Utför sexuella aktiviteter på det sätt ni önskar, men var noga med att inte gå utanför gränserna av vad ni båda bekväm med eller vad ni tidigare kommit överens om.
  5. Efter ejakulationen, håll i basen av kondomen när du drar ut din penis för att undvika spill av sperma eller eventuella bakterier inne i kvinnlig kropp (eller anus). Kasta sedan omedelbart bort använda kondomer på ett hygieniskt sätt.

Vem Passar RFSU Näkken Bäst?

Denna produkt passar bäst för personer som vill ha ökad njutning under sexuella aktiviteter samtidigt som de vill vara säkra mot könssjukdomar eller oönskad graviditet. Oavsett din ålder eller personlighet kan denna produkt vara användbar för dig om du letar efter en högkvalitativ produkt från ett ansedd varumärke som erbjuder både trygghet och njutning i sängen!

Omvärldsbevis

RFSU Näkken har inte vunnit några priser eller utmärkelser hittills, men det betyder inte att produkten saknar något i kvalitet eller prestanda. Produkten talar för sig själv genom sin popularitet bland kunderna!

Om RFSU-Varumärket

Riksförbundet för Sexuell Upplysning (RFSU) grundades redan år 1933 i Sverige och sedan dess har organisationen arbetat oförtröttligt för människors rättigheter, hälsa samt jämställdhet inom sexualfrågor. RFSUs arbete inkluderar även produktion av högklassiga preventivmedel såsom denna produkt - RFSU Näkken 10-pack - samt informationsspridning till allmänheten via internet, skolor etcetera.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också