Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

RFSU Stimulate 8-pack

Vårt pris: 149 SEK

  • Tillverkare: RFSU
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
RFSU Stimulate 8-pack

Upptäck en helt ny nivå av njutning med RFSU Stimulate 8-pack. Dessa kondomer är utformade för att ge en ökad känsla av stimulans och njutning under sex. Med en unik ribbad yta och en anatomisk passform, ger dessa kondomer en extra dimension till ditt sexliv. Upplev intensivare orgasmer och ökad tillfredsställelse med RFSU Stimulate

År 2021 släppte RFSU sin senaste produkt - RFSU Stimulate 8-pack

Dessa kondomer är designade för att ge en extra njutningsfull upplevelse genom sina knottriga ytor.

Fördelar och förmåner med RFSU Stimulate 8-pack

Denna kondom har flera fördelar som gör den till en av de mest populära på marknaden idag. För det första har den en unik design med knottrig yta som ökar känslan av njutning under samlag. Denna speciella design gör också att den passar perfekt för personer som vill ha mer stimulans än vanliga kondomer kan erbjuda.

RFSU Stimulate 8-pack är också säker och bekväm att använda. Den har en rak form och glidmedlet gör att den lätt går på plats utan att det blir kladdigt eller obekvämt. Dessutom är kondomen tillverkad i latex, vilket gör den stark och hållbar.

Vad skiljer RFSU Stimulate 8-pack från andra liknande produkter?

Det som verkligen särskiljer RFSU Stimulate 8-pack från andra liknande produkter på marknaden är dess knottriga yta. Detta ger en helt annan känsla av njutning jämfört med vanliga släta kondomer. Dessutom är RFSU ett varumärke som ligger i framkant när det gäller sexuell hälsa och välbefinnande, så du kan vara säker på att du får en högkvalitativ produkt när du köper dessa kondomer.

Vilka personligheter och demografiska grupper passar RFSU Stimulate 8-pack bäst för?

RFSU Stimulate 8-pack passar för alla som vill ha en mer intensiv upplevelse under samlag, oavsett ålder eller könstillhörighet. Dessa kondomer är utformade för att öka njutningen hos både dig själv och din partner, så om du letar efter något annorlunda än vanliga kondomer så kan detta vara rätt val för dig.

Hur använder man RFSU Stimulate 8-pack?

  1. Ta ut en kondom ur förpackningen noggrant så att du inte skadar den.
  2. Kontrollera datumet på paketet för att se till att det inte har gått ut.
  3. Låt lite luft komma in i toppen av kondomen innan du placerar den över din erigerade penis.
  4. Rulla ner kondomen ända ner till basen av penisen.
  5. Efter användning, ta bort kondomen försiktigt och släng den i soporna - skölj aldrig ner det i toaletten!

Hur kan man använda RFSU Stimulate 8-pack i olika situationer?

Dessa knottriga kondomer fungerar bra oavsett vilken sexuell situation du befinner dig i. De ger extra stimulans vid vaginalt eller analt samlag, men fungerar också bra vid oralsex eftersom de är smak- och doftfria. Oavsett hur eller varför du väljer att använda dem så kommer du garanterat få en mer intensiv upplevelse!

Om varumärket

RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) grundades år 1933 och är ett svenskt varumärke inom området sexuell hälsa och välbefinnande. Varumärket erbjuder allt från preventivmedel till sexualupplysning, med fokus på jämlikhet, hälsa och välbefinnande för alla människor oavsett kön eller sexuell läggning.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också