Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

RFSU Thin 10-pack

Vårt pris: 109 SEK

Nu endast: 77 SEK

Antal:
  • Tillverkare: RFSU
  • I lager: 8 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till

Köp nu och spara 32 SEK
Rean slutar om:

RFSU Thin 10-pack

RFSU Thin 10-pack är den ultimata produkten för dig som vill uppleva en naturlig och skön känsla under sex. Dessa ultratunna kondomer ger en nästan hudnära känsla samtidigt som de är säkra och tillförlitliga. Tillverkade av högsta kvalitet med en speciell formula som minskar risken för allergiska reaktioner. Med RFSU Thin kan du njuta av en intim upplevelse utan oro eller obehag

RFSU Thin 10-pack

RFSU Thin 10-pack är en av de mest populära produkterna från RFSU. Dessa kondomer är tillverkade av latex och har en slät yta. De är ofärgade och levereras med glidmedel och behållare.

Funktioner

Denna extra tunna kondom har en insvängd topp som ger bästa passformen och ökad känsla. Tjockleken på RFSU Thin 10-pack är endast 0,05 mm vilket gör att det nästan känns som om man inte använder någon kondom alls. Detta gör att produkten passar för personer som vill ha maximal känsla under samlag.

Fördelar

RFSU Thin 10-pack erbjuder flera fördelar jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Den insvängda toppen ger bättre passform och minskar risken för att kondomen ska glida av eller lossna under användning. Kondomens tjocklek gör den nästan osynlig, vilket bidrar till en mer naturlig upplevelse under samlag.

Populär produkt

RFSU Thin 10-pack har varit en populär produkt sedan den lanserades på marknaden år 2010. Produkten har vunnit många priser och utmärkelser för sin höga kvalitet och innovativa design.

Passar alla

RFSU Thin 10-pack är en produkt som passar alla oavsett ålder, kön eller sexuell preferens. Produkten är idealisk för personer som vill ha maximal känsla under samlag utan att kompromissa med säkerheten.

Användning

  1. Ta ut kondomen ur förpackningen försiktigt så att du inte skadar den med naglar eller tänder.
  2. Placera kondomen över din erigerade penis så att behållaren åker upp på ovansidan av penisen.
  3. Kläm åt behållaren med fingrarna så att luften inte finns kvar inuti, rulla sedan ner kondomen mot basen av penisen.
  4. Efter utlösning, dra långsamt ut penisen samtidigt som du håller fast i basen på kondomen så att inget sperma läcker ut.
  5. Kasta använda kondomer i soporna efter användning (inte i toaletten).

Många situationer

RFSU Thin 10-pack kan användas i olika situationer beroende på individuella önskemål och preferenser. Produkten kan användas vid vaginalt-, oralt- eller analsex samt vid onani.

Om RFSU

Riksförbundet för Sexuell Upplysning (RFSU) grundades 1933 i Sverige och arbetar idag inom flera områden såsom sexualupplysning, preventivmedel, hälsa samt rättigheter och jämställdhet inom sexuella relationer. RFSUs vision är en värld där alla människor har rätt till ett liv fritt från sexuell diskriminering, tvång eller våld samt där varje individ har möjlighet att njuta av sin sexualitet utan skam eller oro för sjukdomar eller oönskad graviditet.

Sammanfattningsvis erbjuder RFSU Thin 10-pack hög kvalitet, maximal känsloupplevelse samt säkerhet under samlag vilket gör det till ett bra val för alla som söker dessa egenskaper i ett preventivmedel.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också