Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bottega Veneta Knot edp 50ml

Rek. butikspris: 1.470 SEK

Vårt pris: 1.159 SEK

  • Tillverkare: Bottega Veneta
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Neroli Neroli Apelsinblom Apelsinblom Lavendel Lavendel Mysk Mysk Pion Pion Clementine Clementine Lime Lime Mandarin Mandarin Tonkaböna Tonkaböna Rose Rose

Bottega Veneta Knot edp 50ml

Bottega Venetas Knot eau de parfum 50ml är en doft som för tankarna till en varm sommarkväll vid havet. Med noter av mandarin, lavendel och rosépeppar ger denna parfym en fräsch och sofistikerad doft. Dess unika egenskaper inkluderar dess förmåga att hålla sig på huden under lång tid samt dess eleganta flaska som är en prydnad i vilket badrum som helst. Upplev själv den lyxiga känslan av Bottega Venetas Knot eau de parfum 50ml

Bottega Veneta Knot Eau de Parfum 50ml

Bottega Veneta Knot Eau de Parfum 50ml är en feminin doft som lanserades år 2014. Doften är skapad för kvinnor och dess sammansättning gör den perfekt att använda under dagen, speciellt under våren och hösten.

Doft

Bottega Veneta Knot Eau de Parfum 50ml har en blommig, söt och fräsch doft med inslag av citrus, vita blommor och kryddor. Toppnoterna består av clementine, mandarin, lime, neroli och apelsinblomma. Hjärtnoterna är lavendel, ros och pion medan basnoterna landar i mysk och tonkaböna.

Perfymör

Doften är skapad av Véronique Nyberg.

Användning

Bottega Veneta Knot Eau de Parfum 50ml passar bra att använda under dagen då den inte är för tung eller överväldigande. Den passar även bra under kvällen då den ger ett sofistikerat intryck. Doften fungerar perfekt på både sommar- och vinterdagar.

Fördelar

Ett stort fördel med Bottega Veneta Knot Eau de Parfum 50ml är dess långvarighet då den håller i runt en halv arbetsdag eller längre. Dess blommiga och fräscha doft ger ett behagligt intryck vilket gör den perfekt för kvinnor som vill ha en mildare doft som fortfarande lämnar ett starkt intryck.

Märke

Bottega Veneta är ett lyxmärke från Italien som grundades år 1966 av Michele Taddei och Renzo Zengiaro. Märket kännetecknas av dess handgjorda lädervaror i kombination med deras eleganta kläder samt högklassiga accessoarer. Bottega Venetas vision var att skapa tidlösa produkter genom traditionella metoder med högsta kvalitet vilket genomsyras även i deras dofter.

Användningstips

  • Använd doften på pulspunkter såsom handleder, nacke eller bakom örat för optimal spridning.
  • Använd inte mer än två sprayningar åt gången för att undvika att doften blir överväldigande.
  • Förvara flaskan borta från direkt solljus eller höga temperaturer för att undvika att doften försvinner snabbare än vanligt.

Målgrupp

Denna milda men ändå sofistikerade doft passar kvinnor som söker efter en elegant parfym utan att det blir för överväldigande. Kvinnor som uppskattar klassiska kombinationer av blommor och citrus kommer uppskatta denna produkt mest.

Om du letar efter en tidlös produkt som ger dig självsäkerhet i din dagliga rutin samtidigt som du kan känna dig fräsch hela dagen lång så kan Bottega Veneta Knot vara det rätta valet för dig!
Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.