Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bottega Veneta Pour Homme edt 50ml

Rek. butikspris: 890 SEK

Vårt pris: 689 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Bottega Veneta
  • I lager: 2 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till
Video
Doftnoter

Tall Tall Läder Läder FIR FIR Enbär Enbär Patchouli Patchouli Bergamott Bergamott Kryddpeppar Kryddpeppar Muskatellsalvia Muskatellsalvia

Bottega Veneta Pour Homme edt 50ml

Bottega Veneta Pour Homme eau de toilette 50ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och elegans. Denna exklusiva doft är skapad för den moderna mannen som vill ha en sofistikerad och maskulin doft. Med en unik blandning av träiga och kryddiga noter ger denna doft en varm och sensuell känsla. Flaskan i sig är också ett konstverk med sin minimalistiska design och handvävda läderdetaljer. Bottega Veneta Pour Homme är definitivt ett måste för alla män som vill känna sig självsäkra och stilfulla

Bottega Veneta Pour Homme - En exklusiv doft för män

Bottega Veneta Pour Homme är en doft för män som lanserades år 2013. Denna exklusiva doft är en av de mest populära herrdofterna på marknaden idag, och den har tagit världen med storm. Detta är en doft som passar män i alla åldrar och personligheter.

Fragrance Notes

Doften är påtagligt träig, mycket aromatisk, en smula balsamisk och fräsch. Den har även en härlig doft av friska kryddor, barrdoft och läderdoft.

  • Toppnoter: Bergamott, tall och enbär
  • Hjärtnoter: Kryddpeppar, fir och muskatellsalvia
  • Basnoter: Labdanum, läder och patchouli

Näsan bakom denna fantastiska doft är Daniela Andrier från Givaudan.

Bästa användningstidpunkt

Denna doft passar bäst under hösten och vintern men fungerar självklart även på natten och under andra årstider. Bottega Veneta Pour Homme eau de toilette 50 ml ger dig den perfekta doften för att känna dig extra maskulin varje dag eller vid speciella tillfällen.

Fördelarna med att använda Bottega Veneta Pour Homme eau de toilette 50 ml

Denna parfym ger dig en unik doft som skiljer sig från andra herrparfymer på marknaden. Doften stannar kvar på huden under flera timmar efter applicering. Du kommer att märka hur människor verkar dras till din nya luktsensation.

Vad gör Bottega Veneta Pour Homme eau de toilette 50 ml så populär?

Denna produkt är mycket populär bland män i alla åldrar tack vare sin unika träiga doft som skapar ett intryck av manlighet. Det finns ingen annan produkt som kan matcha dess unika egenskaper vilket gör det till det ultimata valet för alla män därute som vill ha något annat än att bara lukta gott.

Vem passar Bottega Veneta Pour Homme eau de toilette 50 ml bäst för?

Denna produkt passar män i alla åldrar oavsett deras personlighetstyp eller livsstil. Det ger dig den perfekta chansen att uttrycka din manlighet genom dess unika egenskaper och snygga designflaska.

Användning

  1. Ta bort locket från flaskan genom att försiktigt dra uppåt.
  2. Håll flaskan ca 15 cm ifrån kroppen så att du inte får parfymen direkt på kläderna utan endast på huden eller håret om du vill det.
  3. Spraya några gånger över dina kläder eller hud (beroende på vad du föredrar).
  4. Låt parfymen torka helt innan du tar på dig kläderna igen eller går ut ur huset.
  5. Njut av din nya fantastiska doft!

Märket - Bottega Veneta

Bottega Veneta är ett lyxmärke från Italien grundat år 1966 av Michele Taddei och Renzo Zengiaro. Bottega Venetas produkter har alltid varit synonymt med högsta kvalitet och elegans. Med över femtio år i branschen har varumärket blivit känt för sin klassiska design kombinerat med moderna inslag som alltid levererar eleganta produkter till sina kunder runtom i världen.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också