Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Britney Spears Private Show edp 30ml

Vårt pris: 209 SEK

  • Tillverkare: Britney Spears
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Dulce de leche Dulce de leche Grädde Grädde Kaffe Kaffe Nektarin Nektarin Clementine Clementine Jasmin Jasmin Apelsinblom Apelsinblom Bärnsten Bärnsten Mysk Mysk

Britney Spears Private Show edp 30ml

Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml är en doft som tar dig med på en resa till en glamorös scen där stjärnor föds. Denna sensuella och förföriska doft kombinerar söta och fruktiga noter med en touch av vanilj och kola, vilket ger en unik och oemotståndlig doft. Med sin långvariga effekt kan du njuta av denna magiska doft hela dagen och kvällen. Ge dig själv en privat show med denna fantastiska parfym

Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml

Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml är en doft för kvinnor som lanserades år 2016. Skapad av de två parfymörerna, Firmenich och Honorine Blanc, är denna doft den perfekta kombinationen av sött och mjölkigt med toner av kaffe och vanilj.

Fragrancenoter

Toppnoterna innehåller en blandning av kaffe, grädde, nektarin och clementin. Hjärtnoterna består av jasmin, apelsinblomma och dulce de leche. Doften landar i bärnsten och mysk som basnoter.

Användning

Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml passar bäst att använda på dagen under höst- och vintersäsongen men fungerar självklart också på natten och under andra säsonger.

Fördelar

Denna parfym har en medellång livslängd på runt fyra timmar vilket gör att du kan bära den hela dagen utan att behöva oroa dig över att den ska försvinna från din hud.

Unika egenskaper

Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml är en unik doft som sticker ut från mängden tack vare dess härliga mjölkiga doft med inslag av kaffe och vanilj. Detta gör det till en populär doft bland personer som vill ha något annorlunda än det vanliga blommiga eller fruktiga alternativen som finns på marknaden.

Målgrupp

Denna produkt är speciellt lämplig för kvinnor i alla åldersgrupper som vill ha en söt, mjuk doft med inslag av kaffe och vanilj. Den passar bra för personer som söker efter något annorlunda än det traditionella blommiga eller fruktiga alternativen på marknaden.

Märkesinformation

Britney Spears är en amerikansk sångerska, låtskrivare och skådespelerska vars musik har inspirerat miljoner människor runt om i världen sedan hon slog igenom i slutet av 90-talet. Hon har även gett ut flera framgångsrika parfymer genom åren, inklusive Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml.

Användning:

  • Applicera på pulspunkterna (handlederna, nacken) för bästa resultat.
  • Förvara flaskan borta från direkt solljus eller höga temperaturer för att bevara doften längre tid.
  • Kombinera med matchande body lotion eller shower gel för att få maximal effekt.

När ska jag använda Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml?

  • Denna doft är idealisk för dagtid under höst- och vintermånaderna när luften är torrare. Använd den gärna när du vill ha en mjukare och mer sensuell arom istället för något tyngre eller mer blommigt.

Vad gör Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml unikt?

  • Den unika kombinationen av söta noter tillsammans med kaffetonerna ger denna doft ett lyxigt och sofistikerat utseende samtidigt som den fortfarande erbjuder en subtil komplexitet.

Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml har inte vunnit några priser eller erhållit några certifikat. Sammanfattningsvis så är Britney Spears Private Show eau de parfum 30ml ett perfekt val för kvinnor vars preferenser rör sig mot söta noter samt mjukhet med inslag av kaffe-och-vanilj-toner

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också