Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Made for Men edt 30ml

Vårt pris: 209 SEK

Nu endast: 147 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Bruno Banani
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura

Köp nu och spara 62 SEK
Rean slutar om:

Doftnoter

Bergamott Bergamott Vatten Vatten Rosmarin Rosmarin Äpple Äpple Tonkaböna Tonkaböna Geranium Geranium Ekmossa Ekmossa Cederträ Cederträ Mysk Mysk

Bruno Banani Made for Men edt 30ml

Bruno Banani Made for Men eau de toilette 30ml är en doft som förkroppsligar självsäkerhet och maskulinitet. Med en unik blandning av friska citrusnoter, exotiska kryddor och sensuella tränoter, skapar denna doft en varm och förförisk atmosfär. Perfekt för den moderna mannen som vill utstråla självsäkerhet och stil. Den kompakta flaskan gör det lätt att ta med sig doften överallt, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för alla tillfällen

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 30ml

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 30ml är en doft som lanserades år 2010. Denna aromatiska doft passar perfekt under våren och sommaren, men fungerar också bra på natten och under andra årstider. Doften har flera olika noter som ger den dess karakteristiska doft.

Doftnoter

  • Toppnoter: Rosmarin, Bergamott och Äpple
  • Hjärtnoter: Vatten och Geranium
  • Basnoter: Mysk, Ekmossa, Cederträ och Tonkaböna

Dessa noter ger doften en träig, akvatisk, fruktig och mossig doft med inslag av kryddor, citrus och vanilj. Styrkan på denna parfym är normal och håller i upp till fyra timmar.

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 30ml har utvecklats av det tyska märket Bruno Banani. Märket grundades 1993 av Wolfgang Jassner och företaget säljer kläder, accessoarer och parfymer för både män och kvinnor.

Fördelar med Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 30ml

Denna doft är idealisk för män som söker en maskulin parfym med en fräsch karaktär. Den passar bra för dagligt bruk och fungerar lika bra under arbetsdagen som vid sociala evenemang. Dess karakteristiska noter gör att den sticker ut från mängden bland andra parfymer.

Målgrupp

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 30ml passar alla åldrar men främst unga vuxna upp till 35 år som vill ha en fräschare doft än vad man kanske haft tidigare. Parfymen passar personligheter som vill sticka ut ur mängden på ett subtilt sätt utan att dominera rummet.

Certifieringar & Utmärkelser

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 30ml har inte fått några certifieringar eller utmärkelser.

Användning av produkten

För optimal användning, applicera parfymen på pulspunkter såsom handlederna eller nacken efter dusch eller bad när huden är ren. Det rekommenderas att du sprayar från ungefär 15 centimeters avstånd från huden så att du undviker överdosering.

Versatil användning

  • För daglig användning: Applicera denna maskulina parfym på handlederna innan du går ut genom dörren varje dag för att ge dig själv ett extra självförtroendeboost!
  • För sociala evenemang: Denna fräscha doft ger dig en lätt touch utan att bli överväldigande vilket gör den perfekt för evenemang där du vill lukta gott utan att ta över rummet.
  • Som gåva: Ge bort Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 30ml i present till någon speciell det här är verkligen en present som alla kommer uppskatta!

Sammanfattningsvis kan vi säga att Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 30ml är en idealisk produkt för unga vuxna upp till 35 år med sin träiga, akvatiska, fruktiga och mossiga karaktär med inslag av kryddor, citrus och vanilj. Parfymen håller i sig i upp till fyra timmar vilket gör den lämplig för dagligt bruk eller speciella tillfällen. Parfymen är producerad av det tyska märket Bruno Banani vilket garanterar hög kvalitet."

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också