Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Magic Woman edt 50ml

Vårt pris: 339 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Bruno Banani
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Jordgubbe Jordgubbe Passionsfrukt Passionsfrukt Röda bär Röda bär Melon Melon Violet Violet Mysk Mysk Liljekonvalj Liljekonvalj Sandelträ Sandelträ

Bruno Banani Magic Woman edt 50ml

Bruno Banani Magic Woman eau de toilette 50ml är en förtrollande doft som förkroppsligar den moderna kvinnan. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter, skapar denna doft en känsla av mystik och förförelse. Den långvariga effekten gör att du kan bära denna doft hela dagen och kvällen utan att tappa dess intensitet. Förnya din självsäkerhet och utstrålning med Bruno Banani Magic Woman eau de toilette 50ml

Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette 50ml är en feminin doft som lanserades år 2009. Denna parfym får sin inspiration från tropiska stränder och soliga dagar, och passar perfekt under våren och sommaren.

Doftnoter

  • Toppnoter: Melon, Röda bär, Passionsfrukt och Violetta
  • Hjärtnoter: Liljekonvalj och Jordgubbar
  • Basnoter: Sandelträ och Mysk

Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette 50ml är skapad av den kände parfymören Christophe Raynaud.

Denna doft är påtagligt fruktig med inslag av viol. Den är också söt, fräsch, tropisk, pulvrig och ozonisk. Detta gör att den kan användas både under dagen och på natten, men passar bäst under varmare årstider.

Fördelar med Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette 50ml

En fördel med denna parfym är dess godkända långvarighet. För många håller den upp till fyra timmar. Dessutom har flaskan en diskret design vilket gör att den lätt kan tas med i väskan eller necessären för en uppfriskning när som helst på dagen.

Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette 50ml har en unik doft som skiljer sig från andra liknande produkter på marknaden. Dess fruktiga arom med inslag av viol ger ett fräscht intryck samtidigt som sandelträet och mysket ger en mer sensuell touch.

Målgrupp

Denna doft passar kvinnor i alla åldrar som uppskattar en fruktig men samtidigt sensuell doft. Det är perfekt för personer som vill känna sig pigga och fräscha under hela dagen utan att behöva oroa sig för att doften försvinner för tidigt.

Användning

För bästa resultat ska Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette 50ml appliceras direkt på huden efter bad eller dusch när porerna är öppna. Spraya sedan lite parfym över handlederna eller nacken för en subtil men ändå effektiv doftupplevelse. Undvik dock att applicera alltför mycket då detta kan överväldiga omgivningen.

Omnämnda utmärkelser eller certifieringar

Tyvärr har denna produkt inte vunnit några utmärkelser eller erhållit några certifikat än så länge.

Omnämnda steg i hur produkten används

  1. Rengör din hud ordentligt innan du applicerar parfymen.
  2. Spraya lite parfym över nacke eller handleder för optimal effekt.
  3. Förvara flaskan väl stängd i ett svalt rum borta från direkt solljus.

Lite om varumärket Bruno Banani

Bruno Banani är ett tyskt modevarumärke grundat år 1993 av Wolfgang Jassner, Klaus Jungnickel och Stefan Görbitz. Varumärket har blivit känt för sina innovativa modedesigns för män samt kvinnors underkläder, baddräkter och accessoarer. År 2000 expanderade man till att även erbjuda parfymer till både män och kvinnor med genomgående moderna designs i hög kvalitet.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också