Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Man edt 50ml

Vårt pris: 229 SEK

 • Tillverkare: Bruno Banani
 • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Tonkaböna Tonkaböna Lavendel Lavendel Vanilj Vanilj Stjärnanis Stjärnanis Heliotrop Heliotrop Kaffe Kaffe Kryddnejlika Kryddnejlika Kummin Kummin Patchouli Patchouli Basilika Basilika Cederträ Cederträ

Bruno Banani Man edt 50ml

Bruno Banani Man eau de toilette 50ml är en doft som fångar essensen av maskulinitet och självsäkerhet. Med en unik blandning av friska och kryddiga toner, skapar denna doft en oemotståndlig aura av karisma och stil. Den långvariga effekten garanterar att du alltid kommer att känna dig fräsch och självsäker, oavsett vad dagen har att erbjuda. En perfekt present till den moderna mannen som vill sticka ut i mängden

Bruno Banani Man eau de toilette

Bruno Banani Man är en manlig doft som lanserades år 2000 och är perfekt för den självsäkra mannen som vet vad han vill ha. Denna doft är en must-have för alla män där ute som vill göra ett starkt och minnesvärt intryck.

Doftnoter

Bruno Banani Man eau de toilette har en underbar kombination av noter som ger en unik, distinkt och tillfredsställande doftupplevelse.

 • Topnoter: Lavendel, Basilika och Stjärnanis
 • Hjärtnoter: Kaffe, Kummin, Kryddnejlika och Heliotrop
 • Basnoter: Tonkaböna, Patchouli, Vanilj och Cederträ

Dessa unika noter arbetar tillsammans för att skapa en pulvrig, varmt kryddig, aromatisk, mjukt kryddig, söt och blommig doft med inslag av vanilj och friska kryddor. Detta ger dig en oemotståndlig doft som kommer att få dig att sticka ut i mängden.

Parfymör

Bruno Banani Man eau de toilette skapades av det välrenommerade parfymhuset Bruno Banani.

När ska man använda denna doft?

Denna doft passar bäst på dagen under hösten och vintern men fungerar såklart också på natten och under andra årstider. Med sin över medel styrka garanteras du att lukta fantastiskt hela arbetsdagen.

Fördelarna med Bruno Banani Man eau de toilette

 • Framträdande pulvriga noter som varmt kryddiga.
 • Långvarig hållbarhet - upp till 8 timmar eller mer.
 • Komplexa kombinationen av noter garanterar en unik upplevelse.
 • Högkvalitativa ingredienser garanterar en långvarig friskhet på huden.

Vad gör Bruno Banani Man eau de toilette så populär?

Bruno Banani Man eau de toilette är så populär för dess förmåga att erbjuda bäraren en unik upplevelse genom den komplexa kombinationen av noter. Detta ger bäraren möjlighet att uttrycka sin personlighet genom sin valda doft samtidigt som det hjälper honom att sticka ut från mängden.

Vem passar denna produkt för?

Bruno Banani Man eau de toilette passar perfekt för den självsäkra mannen som vill ha något annorlunda än dina vanliga kommersiella dofter. Denna produkt passar alla åldrar men kan vara särskilt attraktiv för den yngre målgruppen eller någon som har energisk personlighet.Detta är den ultimata produkten för män som söker efter en högpresterande parfym med unika egenskaper.

Användningsinstruktioner

 1. Använd alltid efter rakning eller duschning när huden fortfarande är fuktig för bästa resultat.
 2. Spraya lätt på önskat område (vanligtvis nacke eller handled).
 3. Använd inte överdrivet mycket då detta kan vara överväldigande istället för lockande.

Versatilitet i användningen av Bruno Banani Man eau de toilette

Denna produkt kan användas vid olika tillfällen tack vare sin komplexitet hos sina olika toner vilket gör det både elegant nog att bäras vid formella evenemang samtidigt som det har casual nog karaktär att användas dagligen.Perfekta scenarierna inkluderar middagsbjudningar med vänner eller kollegor, datumkvällar eller bara daglig användning på jobbet eller hemma.

Omnämnda certifikat eller utmärkelser:

Tyvärr finns ingen information om certifikat eller utmärkelser erhållna av Bruno Banani Man eau de toilette just nu.

h3>Omnämnda varumärkesdetaljer: p>Bruno Banani grundades i Tyskland 1994. Varumärket strävar efter att erbjuda moderna produkter av högsta kvalitet till rimliga priser. Deras sortiment består främst av kläder och accessoarer men även parfymer ingår i deras produktutbud. Både deras kläder och parfymer har ett rykte om sig att ha hög prestanda medan priserna fortsätter vara konkurrenskraftiga jämfört med andra lyxiga varumärken. Bruno Bananis motto "Not for everybody" visar deras övertygelse om att deras produkter inte är riktade till massorna utan snarare till individer med nischad smak."

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också