Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Absolute Woman Deodorant 75ml

Vårt pris: 129 SEK

  • Tillverkare: Bruno Banani
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Litchi Litchi Rosépeppar Rosépeppar Björnbär Björnbär Grapefrukt Grapefrukt Rose Rose Engelska marigold Engelska marigold Bergamott Bergamott Jasmin Jasmin Vanilj Vanilj Cederträ Cederträ Bärnsten Bärnsten Ekmossa Ekmossa Apelsinblom Apelsinblom Mysk Mysk Patchouli Patchouli

Bruno Banani Absolute Woman Deodorant 75ml

Bruno Banani Absolute Woman Deodorant är den ultimata deodoranten för kvinnor som vill känna sig fräscha och självsäkra hela dagen. Med en unik formula som ger upp till 48 timmars skydd mot svett och dålig lukt, kan du vara säker på att du alltid luktar gott. Dessutom är den mild och skonsam mot huden, samtidigt som den ger en härlig doft av blommor och frukt. Sätt fart på din dag med Bruno Banani Absolute Woman Deodorant!

Bruno Banani Absolute Woman Deodorant 75ml är en doft för kvinnor som lanserades år 2015. Denna parfym är perfekt för den moderna kvinnan som vill känna sig lyxig och elegant.

Doftnoter

  • Toppnoter: Grapefrukt, Rosépeppar, Bergamott, Litchi och Björnbär.
  • Hjärtnoter: Ros, Engelska marigold, Jasmin och Apelsinblomma.
  • Basnoter: Bärnsten, Vanilj, Ekmossa, Mysk, Patchouli och Cederträ.

Bruno Banani Absolute Woman Deodorant 75ml har utvecklats av parfymören Lucas Sieuzac och är en mycket fruktig doft med inslag av söta toner. Doften innehåller även en härligt tropisk doft som ger ett exotiskt intryck.

Denna deodorant passar bäst att användas under dagen under våren och sommaren. Det är en fräsch doft som passar till en aktiv livsstil med dess fruktiga inslag gör det även möjligt att använda den på natten.

Bruno Banani Absolute Woman Deodorant 75ml har många fördelar och förmågor. Den har en medellångvarighet vilket innebär att man kan njuta av dess doft i upp till fyra timmar efter appliceringen. Doften är dessutom väldigt unik med sin kombination av olika doftnoter från olika kategorier såsom träiga och blommiga toner samt söta och kryddiga noter.

Fördelar

  • Medellångvarig doft
  • Kombination av olika doftnoter
  • Passar bra för daglig användning

Bruno Banani Absolute Woman Deodorant 75ml har blivit mycket populär på grund av dess unika sammansättning av olika dofter. Dess popularitet beror också på dess sofistikerade förpackning som ger ett lyxigt intryck.

Denna deodorant passar kvinnor i alla åldrar som vill ha en fräsch och feminin doft med inslag av exotiska toner. Det är också perfekt för kvinnor som vill ha något annorlunda än de mer vanliga blommiga eller citrusdofterna på marknaden idag.

Användning

För bästa resultat ska denna deodorant appliceras på ren hud i armhålorna efter bad eller dusch.

Olika scenarion

Denna deodorant passar bra för daglig användning på jobbet eller vid träning då den ger en fräsch känsla hela dagen. Den passar också bra vid festliga tillfällen då dess exotiska inslag ger ett extra lyxigt intryck.

Märket Bruno Banani

Bruno Banani är ett tyskt varumärke känt för sina sofistikerade kläder och accessoarer samt sina högkvalitativa parfymer. Varumärket grundades år 1994 i Chemnitz i Tyskland och har sedan dess vuxit till att bli ett välkänt varumärke över hela världen.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.