Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Daring Woman edt 20ml

Vårt pris: 139 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Bruno Banani
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Persika Persika Äpple Äpple Cederträ Cederträ Rose Rose Apelsinblom Apelsinblom Benzoin Benzoin Bergamott Bergamott

Bruno Banani Daring Woman edt 20ml

Bruno Banani Daring Woman eau de toilette 20ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och mod. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter skapas en förförisk och sensuell doft som passar perfekt för den vågade kvinnan. Den lilla flaskan på 20 ml gör att du alltid kan ha den med dig och känna dig fräsch och feminin hela dagen. Upplev själv hur denna doft kan lyfta din självkänsla och ge dig en extra dos av mod och självsäkerhet

Bruno Banani Daring Woman eau de toilette 20ml är en förtrollande doft som lanserades år 2018. Parfymen är avsedd för kvinnor och passar perfekt för dagligt bruk under sommar- och vårsäsongerna, men fungerar också utmärkt på natten och under andra årstider.

Doftnoter

  • Toppnoter: Bergamott, Persika och Äpple
  • Hjärtnoter: Rose, Apelsinblom och Cederträ
  • Basnoter: Sandelträ, Mysk och Benzoin

Bruno Banani Daring Woman eau de toilette är en unik doft som utstrålar ett fruktigt intryck med inslag av träiga noter. Den har en något pudrig touch som mjukas upp av varmt kryddiga toner vilket gör den frisk och söt på samma gång. Doften innehåller även raffinerade noter av bärnsten, citrusdoft, vita blommor samt ros.

Denna parfym har skapats genom samarbete mellan flera parfymexperter. Perfumeriet bakom denna doft inkluderar Jean-Pierre Béthouart, Fabrice Pellegrin och Alexandra Kosinski.

Bruno Banani Daring Woman eau de toilette är en mångsidig doft som passar lika bra för dagtid som kvällstid. Dock är den mest lämplig att använda under vår- eller sommarsäsongen.

Fördelar med Bruno Banani Daring Woman eau de toilette

Det finns många fördelar med att använda Bruno Banani Daring Woman eau de toilette. För det första är det en ljuvlig doft som ger dig ett självsäkert intryck i vardagen oavsett vad du gör eller vart du går. Parfymen har en genomsnittlig långvarighet på ca en halv arbetsdag vilket innebär att den håller sig på plats under hela din dagliga rutin.

Bruno Banani Daring Woman eau de toilette saknar vanligtvis plombering vilket innebär att du kan vara säker på att du får rätt produkt från oss utan några manipuleringar från tredje part.

Vad gör Bruno Banani Daring Woman eau de toilette så populär?

Denna produkt har blivit mycket populär bland kvinnor runt om i världen tack vare sin unika kombination av fruktiga och träiga noter. Den passar alla kvinnor oavsett ålder eller personlighetstyp då den ger dig självförtroende samtidigt som den sprider glädje omkring dig.

Målgrupp

Bruno Banani Daring Woman eau de toilette passar alla kvinnor oavsett ålder eller personlighetstyp tack vare dess mångsidighet. Det är en parfym för kvinnan som vill känna sig självsäker och positiv i sin vardag men samtidigt ha en mildhet till sin personliga stil.

Användning av Bruno Banani Daring Woman eau de toilette

För bästa resultat ska du applicera denna doft direkt på huden efter bad eller dusch då porerna fortfarande är öppna. Du kan också spraya lite på kläderna för att få längre effekt men se till att inte överdosera då detta kan orsaka motsatt effekt än den önskade. 

I olika scenarion

  • På jobbet: Använd Bruno Banani Daring Woman eau de toilette när du vill känna dig självsäker inför presentationer, intervjuer eller möten där det krävs extra fokus.
  • Till festen: Applicera denna doft när du vill ha extra uppmärksamhet från omgivningen, till exempel vid fester eller sociala evenemang.
  • Vardagsbruk: Spray denna doft när du vill ha lite extra piff i din dagliga rutin.

Område

Bruno Banani grundades 1993 i Tyskland med fokus på modeprodukter såsom kläder, skor och accessoarer för både män och kvinnor. Märket expanderade snabbt internationellt genom sina innovativa produkter där deras signaturprodukt var boxerkalsongerna med inskriften "Bruno" framför dragkedjan. I början var detta märke känt endast i Tyskland men nu säljs det över hela Europa samt andra delarna av världen.

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också