Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Magic Man edt 30ml

Vårt pris: 189 SEK

  • Tillverkare: Bruno Banani
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Gin Gin Kryddiga noter Kryddiga noter Kardemumma Kardemumma Kakaoböna Kakaoböna Patchouli Patchouli Cyklamen Cyklamen Bärnsten Bärnsten Marigold Marigold

Bruno Banani Magic Man edt 30ml

Bruno Banani Magic Man eau de toilette 30ml är en förtrollande doft som förvandlar din vardag till en magisk upplevelse. Med en unik sammansättning av fräscha och kryddiga noter, ger denna doft en oemotståndlig charm och karaktär. Den lätta och fräscha formulan gör den perfekt för dagligt bruk, medan dess långvariga effekt garanterar att du alltid kommer att känna dig oemotståndlig. Upptäck den magiska doften av Bruno Banani Magic Man idag!

Bruno Banani Magic Man Eau de Toilette 30ml

Bruno Banani Magic Man Eau de Toilette 30ml är en manlig doft som lanserades år 2008. Doften är mycket varmt kryddig, lite aromatisk, träig, blommig och balsamisk. Den har också en härlig doft av kakao, patchouli och en behaglig doft av örter och bärnsten.

Doftnoter

  • Toppnoter: Kryddiga noter, Gin och Kardemumma
  • Hjärtnoter: Cyklamen, Kakaoböna och Marigold
  • Basnoter: Patchouli och Bärnsten

Bakom denna doft står parfymören Dorothee Piot.

Fördelar med Bruno Banani Magic Man Eau de Toilette 30ml

Denna doft ger dig självförtroende och får dig att sticka ut i mängden. Den har en unik blandning av kryddiga toner som ger ett varmt intryck. Dessutom ingår en subtil touch av kakao som ger den en mjukhet i kombination med träiga inslag som patchouli. Detta gör det till ett måste för alla män som vill ha en maskulin men ändå mjukare tonad doft.

Vad gör Bruno Banani Magic Man Eau de Toilette 30ml så populär?

Denna doft från Bruno Banani har fått mycket positiv feedback från sina användare tack vare dess unika blandning av kryddor tillsammans med träiga inslag. Dessutom ger den subtila touchen av kakao den ett mjukare intryck vilket också bidrar till dess popularitet.

Vem passar Bruno Banani Magic Man Eau de Toilette 30ml bäst för?

Denna produkt passar perfekt för män i alla åldrar - speciellt för dem som vill ha en unik mix mellan träiga och kryddiga toner. Det kan passa bra för personligheter som söker efter något mer exklusivt än vanliga "masculine" dofter.

Hur används Bruno Banani Magic Man Eau de Toilette 30ml?

För att använda denna produkt appliceras det direkt på huden eller på kläderna i form av spray från flaskan. Det rekommenderas att applicera produkten på puls punkterna (handleden, nacken etc.) så att man kan maximera effekten av produkten genom att sprida dess unika blandning framförallt vid aktiviteter eller event där man vill imponera.

Områden där du kan använda Bruno Banani Magic Man Eau de Toilette 30ml

  • På jobbet för att ge ett skarpare intryck
  • I sociala sammanhang eller när man går ut istället för aftershave eller andra parfymer
  • När du ska träffa nya människor - den kommer garanterat lämna ett minnesvärt intryck!
  • När du vill känna dig lite extra snygg när du går ut med din partner / dejt

Om Bruno Banani-märket

Bruno Banani är ett tyskt modemärke som grundades år 1993. Märket fokuserar främst på modekläder och accessoarer men har också skapat olika sorters parfymer sedan år 2000. Märket har etablerat sig globalt genom sin innovativa designfilosofi där "kvalitet alltid prioriteras framför kvantitet". Med sin banbrytande stil erbjuder varumärket innovativa kläder och accessoarer designed for style and comfort with a unique twist that sets them apart from the rest of the pack."

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.