Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Man's Best edt 30ml

Rek. butikspris: 250 SEK

Vårt pris: 229 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Bruno Banani
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Kanel Kanel Vanilj Vanilj Tonkaböna Tonkaböna Äpple Äpple Muskot Muskot Sandelträ Sandelträ Rosépeppar Rosépeppar Pomelo Pomelo

Bruno Banani Man's Best edt 30ml

Bruno Banani Man's Best eau de toilette 30ml är den ultimata doften för den moderna mannen som vill utstråla självsäkerhet och maskulinitet. Med en unik blandning av friska citrusnoter, aromatiska kryddor och sensuella träiga toner, ger denna doft en oemotståndlig och förförisk aura. Dess långvariga effekt gör att du kan bära den hela dagen och njuta av dess uppfriskande känsla. Sätt din stil på kartan med Bruno Banani Man's Best eau de toilette 30ml

Bruno Banani Man's Best eau de toilette 30ml

Året var 2017 när Bruno Banani lanserade sin doft Man's Best eau de toilette 30ml, en manlig doft med en unik kombination av kryddiga och fruktiga noter.

Fragrancenoter

  • Toppnoter: Äpple, Rosépeppar och Pomelo
  • Hjärtnoter: Muskot, Kanel och Cashmir trä
  • Basnoter: Vanilj, Tonkaböna och Sandelträ

Denna doft är skapad av parfymören Pascal Guarin. Den är mycket varmt kryddig med inslag av träiga noter samt sötma från bärnsten och citrus. Doften har också en himmelsk vaniljdoft som ger den en elegant touch.

När ska doften bäras?

Man's Best passar bäst för nattliga tillfällen under hösten och vintern tack vare dess kryddiga karaktär. Men det hindrar inte att den kan användas under dagen eller vid andra årstider.

Fördelar med Bruno Banani Man's Best eau de toilette 30ml

Bruno Banani Man's Best eau de toilette 30ml är idealisk för män som vill ha en maskulin doft som sticker ut från mängden. Detta är en långvarig doft som håller i upp till 8 timmar, så du behöver inte oroa dig för att den försvinner på vägen.

Denna unika doft har en perfekt blandning av olika noter, vilket gör den mycket mångsidig och passande för många olika tillfällen. Oavsett om du går på fest eller bara hänger med vänner kommer denna doft alltid att göra ett gott intryck.

Vem passar Bruno Banani Man's Best eau de toilette 30ml för?

Denna doft är perfekt för män i alla åldrar som vill ha en maskulin doft med inslag av kryddighet och fruktighet. Den passar bra för personligheter som vill sticka ut från mängden samtidigt som man bevarar elegansen.

Användning

  1. Rengör huden innan användning.
  2. Spraya lätt över din hud eller kläder på ett avstånd av 10-15 cm.
  3. Använd vid behov under dagen eller natten.

Om varumärket Bruno Banani

Bruno Banani är ett tyskt varumärke känt för sina produkter inom kläder, accessoarer och parfymer. Varumärket står för individualitet, självsäkerhet och mod - något som också återspeglas i deras produkter. Deras parfymer har blivit populära tack vare dess unika egenskaper och höga kvalitet.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.