Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Woman's Best edp 20ml

Vårt pris: 219 SEK

  • Tillverkare: Bruno Banani
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Pannacotta Pannacotta Sorbet Sorbet Skogens frukter Skogens frukter Persika Persika Grapefrukt Grapefrukt Päron Päron Apelsin Apelsin Rose Rose Sandelträ Sandelträ

Bruno Banani Woman's Best edp 20ml

Bruno Banani Woman's Best eau de parfum 20ml är en förförisk doft som förkroppsligar kvinnlighet och självförtroende. Med en sensuell blandning av fruktiga och blommiga noter, inklusive mandarin, persika, ros och jasmin, ger denna doft en oemotståndlig aura av glamour och elegans. Dess unika egenskaper inkluderar långvarig hållbarhet och en kompakt storlek som gör den perfekt för resor eller att ha med sig i handväskan. Förnya din självsäkerhet med Bruno Banani Woman's Best eau de parfum 20ml

Bruno Banani Woman's Best Eau de Parfum lanserades år 2017 och är en doft för kvinnor. Parfymen passar bäst under dagen på våren och sommaren, men fungerar också under natten och övriga årstider. Doften är söt med inslag av fruktiga och mjölkiga toner.

Doftnoter

  • Toppnoter: Grapefrukt, Apelsin, Persika
  • Hjärtnoter: Sorbet, Päron, Ros, Granatäppleblomma
  • Basnoter: Pannacotta, Skogens frukter, Sandelträ

Bruno Banani Woman's Best Eau de Parfum skapades av parfymören Bernard Ellena och är en perfekt doft för dagtid. Den passar däremot inte lika bra på vintern som på sommaren.

Fördelen med Bruno Banani Woman's Best Eau de Parfum är att den är välbalanserad och kan användas i flera olika sammanhang. Med sin mjuka och feminina doft ger den bäraren självsäkerhet och styrka.

Vad som gör Bruno Banani Woman's Best Eau de Parfum så populär är dess söta dofttoner med inslag av fruktighet. Detta kombinerat med en subtil mjölkig underton gör det till en unik produkt jämfört med andra liknande produkter på marknaden.

Bruno Banani Woman's Best Eau de Parfum passar alla åldersgrupper men lämpar sig särskilt för personer som vill ha en feminin och elegant doft. Produkten har inga kända certifieringar eller utmärkelser.

Användning

Användning av Bruno Banani Woman's Best Eau de Parfum är mycket enkel. Spraya lite på handlederna eller bakom öronen för att uppleva doften. För optimal effekt bör du spraya inom 15 cm från huden.

Bruno Banani Woman's Best Eau de Parfum kan användas i alla sociala sammanhang då dess subtila mjuka toner ger bäraren självsäkerhet och elegans. Detta gör den till ett utmärkt val både för fester och arbete.

Området omkring varumärket Bruno Banani

Bruno Banani grundades 1993 i Tyskland av Wolfgang Jassner när han bestämde sig för att skapa kläder för unga människor som ville sticka ut ur mängden. Varumärket fick snabbt fotfäste inom modebranschen tack vare dess innovativa designkoncept där man experimenterade med färger, mönster och materialval.

Sedan starten har Bruno Banani expanderat till att inkludera allt från kläder till accessoarer samt kosmetiska produkter såsom parfymer. Idag finns varumärket representerat över hela världen tack vare dess höga kvalitet och starka varumärkesidentitet.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.