Burberry Body edp 35ml

Rek. butikspris: 565 SEK

Nu: 349 SEK

Antal:

  • Tillverkare: Burberry
  • Beställningsvara från leverantör. Ca 1-3 veckor
Andra alternativ
Video
Doftnoter

Rose Rose Mysk Mysk Sandelträ Sandelträ Vanilj Vanilj Bärnsten Bärnsten

Burberry Body edp 35ml

Burberry presenterar sin nya doften Burberry Body som anländer på marknaden den 1 September 2011 i över 150 länder världen över. ? Burberry Body är den mest spännande lansering som vi någonsin har skapat och fångar den ikoniska andan av varumärket idag i en slående och sensuellt sätt."- säger Christopher Bailey, creative director för varumärket.

Lansera nya parfym Burberry Body åtföljs av attraktiv reklam kommersiella med bilder av nakna skådespelerskan och modellen Rosie Huntington-Whitely, insvept stjärnan i Transformers 3 ? Dark of The Moon, i populära regnrock av Burberry. 24 år gamla Rosie, en av Victoria's Secret änglarna i samarbete med fotografen Mario Testino, lyckades att framhäva kvinnans kropp och markera kurvorna diskret i provocerande reklamkampanjen.

"Det är en enorm ära att arbeta med Burberry igen," sa Rosie talar om hennes samarbete med Burberry. "[Har] en varumärke som satte min karriär på kartan och hjälpte till att starta mig. Om du vill bli ombedd att vara först Burberry kropp är en fantastisk komplimang."

Kroppen Burberry är en lyx chypre - fruktig sammansättning som börjar med noter av färsk grön absint, persika och fresia. Rosor och iris är i hjärtat, lutande på en bas av sandelträ, cashmerean, mysk, amber och vanilj.

Tillgänglig som EDP. Näsan bakom denna doft är Michel Almairac.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig