Veckans erbjudande: rabatt på alla underkläder!

Dovo

Dovo är en tysk tillverkare av rakknivar och rakprodukter i premiumkvalitet. Dovo har funnits sedan 1900-talets början och bedriver sin produktion i staden Solingen, där det tillverkats svärd och knivar sedan medeltiden. Dovo Solingen står för kvalitet, design och upplevelse och är idag en av världens främsta producenter av högkvalitativa rakknivar. Här hittar du ett utvalt sortiment med några av varumärkets mest populära produkter!

Jämför produkter (0)
Dovo Rakkniv Stainless Steel

Dovo Rakkniv Stainless Steel

Denna högkvalitativa rakkniv från Dovo är ett mycket prisvärt alternativ för dig som vill testa våtrakning med rakkniv. Tillverkad av rostfritt stål och ligger tungt och skönt i handen vid använd..

389 SEK
Dovo Rakkniv Bismarck Black Ebony 6/8

Dovo Rakkniv Bismarck Black Ebony 6/8

Bismarck är en exklusiv rakkniv från Dovo, tillverkad av silverstål med ett ädelt handtag av ebenholts. En elegant rakkniv som ligger tungt och skönt i handen. Rakkniv..

1.599 SEK
Dovo Rakkniv Mother Of Pearl 5/8 Pärlemor

Dovo Rakkniv Mother Of Pearl 5/8 Pärlemor

Denna rakkniv från Dovo är en högkvalitativ rakkniv som ger en rakupplevelse utöver det vanliga. Rakkniven är tillverkad av silverstål och har ett handtag klädd i vacker pärlemor. Det slipade 5/8..

1.699 SEK
Dovo Rakkniv Black Ebony

Dovo Rakkniv Black Ebony

Denna rakkniv från Dovo är tillverkad av rostfritt stål och har ett ädelt handtag av ebenholts som ligger tungt och skönt i handen. En kvalitativ rakkniv för utbytbara rakblad. Använd rakblad ..

599 SEK

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x