Exuviance Total Correct Eye (Age Reverse Eye Contour) 15ml

Rek. butikspris: 689 SEK

Vårt pris: 409 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Exuviance
  • I lager: 10+ 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Exuviance Total Correct Eye (Age Reverse Eye Contour) 15ml

Exuviance Total Correct Eye (Age Reverse Eye Contour) 15ml

 Du som vill minska synliga ålderstecken kring ögonen kommer garanterat att bli nöjd med ögonkrämen Age Reverse Eye Contour. Den ger resultat inom bara fyra veckor, och ger dig synligt klarare och yngre ögon genom att åtgärda slapp hud och rynkor i ögonområdet. Den unika kombinationen av effektiva ingredienser inkluderar glukonolakton som exfolierar huden och återfuktar på djupet, maltobionsyra som stärker hudens skyddande barriär, minskar uppkomsten av rynkor och förhindrar mörka ringar under ögonen. Eftersom båda dessa ingredienser är skonsamma PHA-syror innebär det att de inte irriterar den känsliga huden omkring ögonen. Exuviance har även inkluderat peptider som stramar upp huden och ersätter förlorat kollagen, koffein som lugnar svullnader och botaniska örter som ginseng och kamomill som även de lugnar och fräschar upp huden kring dina ögon. Dessutom innehåller Age Reverse Eye Contour också hyaluronsyra som är kroppens naturliga återfuktare och gör att huden känns mjuk och smidig.

I en undersökning bland användare av Age Reverse Eye Contour upptäcktes att 97 % av användarna upplevde att huden kändes mindre svullen och mer återfuktad efter användning två gånger om dagen under fyra veckor. Dessutom tyckte 94 % att huden blivit ljusare, 88 % att den kändes fastare och 81 % att rynkor minskat och att huden såg yngre ut. Age Reverse Eye Contour har testats av ögonläkare, och passar alla hudtyper.

Så fungerar Age Reverse Eye Contour

PHA-syran glukonolakton bidrar med en unik anti-age effekt tack vare de exfolierande egenskaperna som avlägsnar döda hudceller och låter den friska nya huden ta plats. Den fungerar också återfuktande och som antioxidant vilket innebär att den skyddar huden mot ytterligare skador. Maltobionsyra tillhör också PHA-syrorna, och den bidrar med att stimulera hudens cellförnyelse, förbättra hudens struktur samt rengöra porerna. De peptider som Exuviance har tillsatt i Age Reverse Eye Contour hjälper också till att balansera huden och ge ett mer ungdomligt intryck.

Fördelar med Age Reverse Eye Contour

  • Ögonkräm med anti-age effekt
  • Innehåller glukonolakton och maltobionsyra
  • Minskar rynkor och fina linjer
  • Reducerar svullnader och mörka ringar
  • Exfolierar och ökar hudens cellförnyelse
  • Hjälper huden att få tillbaka sitt ungdomliga utseende
  • Passar alla hudtyper, även dig med känslig hy

Instruktioner

Applicera krämen försiktigt runt ögonen på noggrant rengjord hud, två gånger om dagen. Om du upplever en svagt varm eller stickande känsla beror det på de effektiva ingredienserna, men vid irritation eller obehag kan du minska användningen till varannan dag tills huden har vant sig. Kombinera gärna Age Reverse Eye Contour med de övriga produkterna i Age Reverse-serien från Exuviance för bästa resultat.

 

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x