Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 20 50ml

Rek. butikspris: 459 SEK

Nu: 379 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Exuviance
  • I lager: 10+ 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 20 50ml

Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 20 50ml

Multi-Protective Day Creme SPF 20 är en dagkräm med anti-age effekt som minskar rynkor och fina linjer, återfuktar huden och förbättrar dess struktur. Resultatet blir en ungdomligare, jämnare och fräschare hy som även skyddas mot framtida skador som kan gör att huden åldras snabbare. Detta uppnås med hjälp av PHA-syrorna glukonolakton och laktobionsyra som exfolierar huden och bidrar med fukt, AHA-syran citronsyra som fungerar som en antioxidant samt E-vitamin som reparerar huden och minskar bildandet av fria radikaler. Exuviance har även tillsatt extrakt från vindruvskärnor som även det bekämpar fria radikaler och skyddar mot oxidativa skador. Sist men inte minst har Multi-Protective Day Creme ett solskydd på SPF 20 som skyddar din hud mot solens strålar och motverkar för tidigt åldrande.

Denna något tjockare dagkräm passar alla hudtyper, men rekommenderas särskilt för dig med torr och känslig hy. Den minskar rynkor och fina linjer utan att irritera, och återfuktar huden på djupet. Krämen är helt oljefri och icke-komedogen, vilket innebär att den inte ger upphov till acne eller täpper igen porerna. Den är också både dermatologiskt testad och allergitestad.

Så fungerar Multi-Protective Day Creme SPF 20

Glukonolakton är en PHA-syra som skyddar din hud mot skador, fungerar som antioxidant samt återfuktar på djupet och exfolierar huden skonsamt för ökad lyster, klarhet och renhet. Laktobionsyra är ännu en av PHA-syrorna som bidrar med att hämma det enzym som bryter ned kollagen, bygga upp hudens stödstruktur samt minska pigmentförändringar. AHA-syran citronsyra fungerar som en antioxidant samtidigt som den också bidrar till exfoliering så att döda hudceller avlägsnas och din hud visar sig från sin bästa sida. E-vitamin i kombination med vindruvskärneextrakt gör så att hudens fuktbarriär stärks och att bildandet av fria radikaler minskar så att huden kan repareras på djupet och ge ett synligt ungdomligare intryck. E-vitamin skyddar också huden mot skadliga faktorer i omgivningen, medan solskyddet med SPF 20 förhindrar att huden skadas av solens starka strålar.

Fördelar med Multi-Protective Day Creme SPF 20

  • Skyddande och återfuktande dagkräm
  • Anti-age effekt utan att irritera
  • Innehåller glukonolakton, laktobionsyra och citronsyra
  • Exfolierar skonsamt och avlägsnar döda hudceller
  • Minskar rynkor och fina linjer
  • Passar dig med torr och känslig hy
  • Icke-komedogen
  • Bredspektrumsolskydd SPF 20

Instruktioner

Applicera krämen på ansiktet och halsen efter noggrann rengöring, 15 minuter innan du exponerar dig för solen. Om du ska simma eller tillbringa längre stunder i solen räcker inte solskyddet i Multi-Protective Day Creme, utan då behöver du applicera krämen minst varannan timme eller välja ett annat solskydd, gärna ett som är vattenresistent.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig