Exuviance Vespera Bionic Serum 30ml

Rek. butikspris: 689 SEK

Vårt pris: 445 SEK

  • Tillverkare: Exuviance
  • Lagerstatus: Slutsåld - I lager igen om 1-3 veckor
Video
Exuviance Vespera Bionic Serum 30ml

Exuviance Vespera Bionic Serum

Vespera Bionic Serum passar dig som vill skydda din hud mot oxidativa skador samt minska rynkor och fina linjer. Det innehåller både AHA-syror och PHA-syror, som är berikade med multivitaminkomplex och ett marint botaniskt extrakt, som exfolierar på djupet och därmed förbättrar hudens struktur, bidrar med fukt och avlägsnar döda hudceller. Dessutom har Exuviance även inkluderat den kraftfulla antioxidanten laktiobionsyra samt Pro-vitamin A, C och E.

I en undersökning bland användare av Vespera Bionic Serum upplevde användarna 212 % förbättring av hudens klarhet efter endast sex veckor, medan 89 % av användarna också upplevde en förbättring av hudens struktur. Vespera Bionic Serum kan gärna kombineras med Exuviances övriga produkter eller användas efter behandlingar som microdermabrasion, peeling med AHA-syra eller efter ljusbehandlingar. Serumet passar alla hudtyper, och kan även användas av dig som har känslig hy. Du som har fet hy kan använda det som ersättning för din vanliga fuktkräm. Vespera Bionic Serum är också extra effektivt under vintern då huden lätt bli torr och matt.

Så fungerar Vespera Bionic Serum

Eftersom Vespera Bionic Serum är utformat med mandelsyra, som är den minsta av AHA-syrorna, är det extra effektiv och kan lätt tränga in i huden för att släta ut fina linjer och rynkor, verka antibakteriellt och minska pigmentfläckar. Serumet innehåller även PHA-syran glukonolakton, som är skonsam mot huden samtidigt som den skyddar mot oxidativa skador och bidrar med fukt. Laktiobionsyra, som är en kraftfull antioxidant, skyddar också huden genom att förhindra att dess stödstruktur bryts ned. Vitamin A, C och E bidrar också med extra fukt vilket gör huden synligt yngre och friskare. Totalt sett kan Vespera Bionic Serum hjälpa dig att minska rynkor och fina linjer, förstorade porer, ojämnt pigment, matt hy samt göra huden stramare och förbättra dess struktur.

Fördelar med Vespera Bionic Serum

  • Kraftfullt serum
  • Innehåller AHA- och PHA-syror
  • Minskar linjer och fina rynkor
  • Minskar pigmentfläckar
  • Skyddar huden mot oxidativa skador
  • Hjälper huden att återhämta sig efter behandlingar eller ingrepp
  • Passar alla hudtyper

Instruktioner

Applicera serumet på noggrant rengjord hy antingen på morgonen eller kvällen. Du kan välja att antingen applicera det enbart på problemområden såsom runt ögonen, i pannan eller runt munnen och näsan, eller på hela halsen och ansiktet. Om du använder serumet på morgonen rekommenderas att du applicerar en solkräm efteråt för att skydda huden mot solens starka strålar. Bästa resultat får du om du använder Vespera Bionic Serum på kvällen, och sedan kompletterar med Exuviances Evening Resorative Complex.

Recensioner (6)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x