Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Förbeställning av beställningsvara

Vad innebär det att beställa vara som finns hos leverantör?

Notera att denna information endast gäller produkter där det står: Finns hos leverantör. Längre leveranstid än normalt (ca 1-3 veckor)

Vi beställer i vårt led in parfymer och annan skönhet från över 20 olika leverantörer/grossister.

Så ofta som möjligt ( från dagligen till månadsvis ) läser vi in aktuellt lagersaldo från de flesta av våra leverantörer.

För de varor som en eller flera leverantörer haft i lager enligt senaste inläsningen kan du lägga beställning på, och vi kommer i vår tur beställa hem varan från vår leverantör, för att sedan skicka till dig så fort som möjligt.

Det tar oftast ca 1-3 veckor för dig att få varan från din beställning.

Prissättning

Då våra priser regleras utefter marknaden (tillgång och efterfrågan) så kan det hända att din vara har gått upp eller ner i pris när du tar emot den jämfört med när du beställde den. Detta är inte någonting som vi kan ansvara för, då våra priser är flytande. Du har alltid rätt att avbryta din order och bli återbetalad för din beställning så länge dina varor inte har skickats till dig. Om du vill avbyta ditt köp av denna anledning efter att du har mottagit dina varor så räknas det som ett ångrat köp, och då kan du skicka varorna i retur, mot en returkostnad. (Läs mer i våra köpvillkor). 

 

Vi kan tyvärr ej garantera leverans.

Vi kan tyvärr inte garantera att varan inte varit slutsåld hos vår leverantör, eftersom vi inte har tillgång till 100% realtids lagerstatus från våra leverantörer.

I dessa fall måste vi dessvärre makulera din order, och utfärda eventuell återbetalning ifall att du redan betalat.

Observera att vi kommer att avbryta din förbetsällning om vi inte har kunnat leverera din produkt inom 2 månader om du väljer faktura/delbetalning m.m. som betalningsmetod. Detta beror på att samtliga faktoror automatiskt förfaller om de inte levereras inom en tvåmånadersperiod. Händer detta så kommer vi att avbryta ditt köp och kontakta dig

Vi hoppas att du har förståelse för detta tillvägagångsätt, och att du ser det som en bra möjlighet och service som tillåter oss att erbjuda det största parfymsortimentet av alla svenska nätbutiker.