American Crew Defining Paste 85g

Rek. butikspris: 209 SEK

Vårt pris: 149 SEK

Antal:
  • Tillverkare: American Crew
  • I lager: 3 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
American Crew Defining Paste 85g

American Crew är ett mycket populärt märke som riktar sig till män som söker en komplett serie produkter inom styling och hårvård. De är givna favoriter bland proffsen och används frekvent på frisörsalonger världen över tack vare de effektiva och naturliga ingredienserna och det breda produktutbudet.

American Crews Defining Paste är ett hårvax som ger medelhög stadga och en matt finish. Det passar både korta frisyrer och hår som är längre än fem centimeter och har en vaxliknande känsla samtidigt som produkten är lätt att applicera och fördela jämnt i håret. De naturliga ingredienserna som lanolin och bivax gör att hårvaxet är både effektivt och vårdande vilket innebär att du kan använda det varje dag. Defining Paste passar dig som inte vill ha någon extrem stadga i frisyren utan i stället söker ett hårvax som ger håret en naturlig och smidig känsla samtidigt som det håller sig på plats hela dagen. Den matta finishen passar dig som söker ett diskret hårvax utan glans, och är därför också perfekt för alla hårfärger.

Så fungerar Defining Paste

Med hjälp av Defining Paste från American Crew kan du skapa de allra flesta frisyrer som inte kräver extra hög stadga. De naturliga men ändå effektiva ingredienserna utgörs av lanolin som återfuktar och mjukar upp håret samt ger frisyren medelhög stadga, bivax som gör att håret håller sig på plats samt glycerin som gör att det ser tjockare och fylligare ut. Defining Paste passar alltså dig som söker en mjukare och mer naturlig känsla, och produkten är ett särskilt bra val för dig med tunt hår som föredrar en frisyr med lite mer volym.

Fördelar med Defining Paste

  • Medelhög stadga och matt finish
  • Härligt diskret doft
  • Passar dig som har normalt till tunt hår
  • Innehåller bivax, lanolin och glycerin
  • Gör att frisyren håller hela dagen
  • Idealisk för dig som söker volym
  • Vårdande och återfuktande

Instruktioner

För att uppnå ett perfekt resultat med Defining Paste från American Crew kan du ta en liten mängd av vaxet och gnugga det mellan dina handflator eller fingertoppar. Arbeta sedan in produkten i handdukstorrt eller torrt hår och styla håret i den frisyr du tänkt dig. Tänk på att hellre ta för lite vax än för mycket, eftersom för mycket stylingprodukter i håret lätt kan tynga ner det och få det att se fett ut. Därför är det bäst att börja med en mindre mängd och sedan applicera mer om du känner att det behövs.

Trots den mjuka och flexibla känslan som Defining Paste ger är denna produkt förvånansvärt effektiv och ser därmed till att frisyren håller hela dagen. Tack vare de naturliga ingredienserna är American Crews Defining Paste också enkel att tvätta bort, och hårvaxet kan användas dagligen tack vare att det vårdar och återfuktar håret.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x