d:fi Matte Clay 150g

Rek. butikspris: 279 SEK

Vårt pris: 149 SEK

Antal:
  • Tillverkare: d:fi
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
d:fi Matte Clay 150g

d:fi är ett av marknadens mest populära hårvårdsmärken, och deras Matte Clay är ett vax som ger hög stadga och en matt finish. Tack vare detta kan du lätt och smidigt skapa precis den frisyr du önskar, oavsett om det handlar om en riktigt avancerad look eller bara din vanliga vardagsfrisyr. Matte Clay från d:fi gör att du lätt kan kontrollera ditt hår, oavsett om det är kort eller långt, och produkten innehåller flera avancerade och naturliga ingredienser. Karnaubavax och bivax gör så att hårvaxet lättare fastnar, medan leran kaolin skapar en matt finish och den vattenlösliga polymeren PVP ger fantastisk stadga till håret.

Produkterna från d:fi används av både stylister, privatpersoner och frisörer världen över. De fantastiska stylingmöjligheterna i kombination med de effektiva och vårdande ingredienserna och de härliga dofterna gör dem till givna favoriter i badrumsskåpet. De är också lätta att tvätta ur och sliter inte på håret vilket gör att du kan använda dem dagligen.

Så fungerar d:fi Matte Clay

Matte Clay är ett populärt alternativ från d:fi för dig som söker hög stadga och ett helt matt resultat. Produkten stelnar snabbt i håret och skapar en definierad frisyr med mycket struktur, samtidigt som den inte tynger ner håret. Varje hårstrå sitter på plats hela dagen, och på samma gång fungerar Matte Clay vårdande vilket gör att du kan använda produkten varje dag utan att håret slits eller påverkas negativt. Tack vare Matte Clay kan du nu uppnå samma perfekta resultat som hos frisören. Detta hårvax kan självklart användas av både kvinnor och män.

Fördelar med d:fi Matte Clay

  • Ger hög stadga och matt finish
  • Innehåller kaolin och bivax
  • Är lätt att tvätta ur
  • Har en fräsch doft
  • Passar alla hårtyper och hårlängder
  • Låter dig styla håret precis som hos frisören

Instruktioner

Matte Clay är ett lättarbetat hårvax som passar alla hårlängder och hårtyper. Bästa effekt får du om du applicerar vaxet i handdukstorkat hår och sedan direkt stylar frisyren som du tänkt dig, även om det självklart också går att använda Matte Clay i torrt hår. Se till att du alltid arbetar in vaxet i händerna innan du fördelar det i håret för att få ett så jämnt resultat som möjligt.

Använd endast en liten mängd av Matte Clay åt gången, eftersom det är lätt att applicera för mycket hårvax vilket gör att håret ser fett ut och förlorar sin volym. Det bästa är att ta lite av produkten på fingertopparna för att enklast kunna fördela det, och sedan applicera mer om du tycker att det behövs. Eftersom detta vax är vattenlösligt behöver du inte ens schamponera håret för att få bort det, vilket gör det perfekt att använda dagligen.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x