Cosmetic Skin Solutions Hydra B5 Masque

Rek. butikspris: 645 SEK

Vårt pris: 289 SEK

Cosmetic Skin Solutions Hydra B5 Masque

HYDRA B5 MASQUE ADVANCED FORMULA + är idealisk för torr, sprucken, uttorkad och stressad hud. Denna intensivt återfuktande vitamin B5-ansiktsmask är viktig för att återställa hudens optimala fuktbalans genom att kombinera naturligt förekommande fuktgivare för att binda fukt. Hudens form och funktion förbättras.

Detta är en ansiktsmask innehållande hög koncentration av vitamin B5, och förser huden med stora mängder hyaluronsyra (1%) för att fylla på fuktnivåerna i huden. Hyaluronsyra är hudens naturliga fuktgivande faktor (NMF), som ser till att vävnaderna hydreras och omedelbart attraherar vatten. Hydra B5 Masque är idealisk för alla hudtyper.

Egenskaper hos Hydra B5 Masque

  • Högkoncentrerad hyaluronsyra och vitamin B5
  • Fyller på och återställer utarmade fuktnivåer
  • Innehåller naturligt förekommande fuktgivare
  • Gör huden återfuktad, mjuk, smidig och slät
  • Kan även appliceras på händer, armbågar, fötter eller andra grova/torra hudområden som behöver återfuktas

Hyaluronsyra: En naturligt förekommande polysackarid som håller vävnaderna återfuktade samt smörjer det extracellulära utrymmet i vävnaderna. Omedelbar vattenbindande effekt som fyller de tomma utrymmena mellan bindkollagen och elastinfibrer inom det dermala hudlagret. Hyaluronsyra kan hålla upp till 500 gånger sin egen vikt i vatten, vilket gör den till den mest kraft kraftfulla fuktgivaren både ovan och under hudytan. På så sätt blir huden fyllig, återfuktad och vällustig.

Panthenol (Vitamin B5): Detta är alkoholanalogen som främst fungerar som ett effektivt smörjmedel, mjukgörande och fuktkräm. Har anti-inflammatoriska egenskaper och påskyndar epidermal sårläkning vid epidermis.

Sodium PCA: Ett naturligt förekommande fuktighetsbevarande medel i huden som har utmärkta fuktbindande egenskaper samt är oerhört vattenabsorberande. Dess fuktgivande egenskaper förstärks när den verkar i kombination med andra fuktgivare.

Användningsinstruktioner

Applicera en generös mängd på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring och toning. Låt verka 5-10 minuter för att helt låta produkten tränga in i huden. Massera försiktigt in med cirkulära rörelser.

Undvik kontakt med ögon. Om kontakt med ögon, skölj dem noggrant med vatten.

Förvara på en plats utan ljus.

Storlek

75 ml

Innehållsförteckning

Deionized Water/Aqua/Eau, Glycerin, Sodium PCA, Triethanolamine, Hyaluronic acid, Carbomer, Phenoxyethanol, Calcium Pantothenate (Vitamin B-5), D-Panthenol, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-10.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x