Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF20 50g

Rek. butikspris: 459 SEK

Vårt pris: 329 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Exuviance
  • I lager: 10+ 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF20 50g

Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF 20 50 g

 Denna dagkräm med anti-age effekt förbättrar din huds struktur, ljusar upp hudtonen och minskar rynkor och fina linjer. Den innehåller en särskilt utvald kombination av AHA- och PHA-syror i form av glykolsyra och glukonolakton som skonsamt exfolierar din hud samtidigt som de avlägsnar döda hudceller och stimulerar hudens cellförnyelse. Exuviance har också tillsatt multiantioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler som kan göra att huden åldras i förtid, till exempel E-vitamin och extrakt från vindruvskärnor. Dessutom innehåller krämen också ett bredspektrumsolskydd med SPF 20 som skyddar mot solskador.

Essential Daily Defense Creme SPF 20 passar dig med normal till torr hud som inte är känslig för AHA-syror. Krämen är icke-komedogen vilket innebär att den inte ger upphov till acne eller igentäppta porer, och dessutom är den helt oljefri och PABA-fri samt allergitestad och testad av hudläkare.

Så fungerar Essential Daily Defense Creme SPF 20

 Ingredienserna består av 8 % AHA-syra i form av glykolsyra, som exfolierar huden på djupet vilket avlägsnar det yttersta torra hudlagret med döda hudceller så att den nya och fräscha huden kan dra nytta av alla fördelar med dina hudvårdsprodukter. Detta stimulerar också cellförnyelsen, och ökar tillverkningen av kollagen och elastin som gör huden mer spänstig och elastisk. Dessutom kan glykolsyra jämna ut pigmentförändringar och släta ut rynkor och fina linjer. Även om AHA-syror i vissa fall kan irritera känslig hy så har den glykolsyra som Exuviance använder sig av utvecklats för att minimera irritationer och rodnader.

Krämen innehåller också 1 % av PHA-syran glukonolakton, en skonsamt exfolierande syra som verkar under en längre tid tack vare den större molekylstorleken. Den är också mindre irriterande för huden än AHA-syror eftersom den inte tränger lika långt ned, och den fungerar som en antioxidant för att hämma hudens nedbrytning. Glukonolakton bidrar också till att hudbarriären stärks vilket i längden gör huden mindre känslig, samtidigt som dess elasticitet bevaras vilket ger ett ungdomligare intryck.

Fördelar med Essential Daily Defense Creme SPF 20

  • Dagkräm med anti-age effekt
  • Innehåller glykolsyra och glukonolakton
  • Minskar rynkor och fina linjer
  • Exfolierar och förbättrar hudens struktur
  • Ökar hudens cellförnyelse
  • Bidrar med antioxidanter som skyddar din hud
  • Bredspektrumsolskydd med SPF 20
  • Passar dig med normal till kombinerad hy

Instruktioner

Applicera Essential Daily Defence Creme SPF 20 på ansikte och hals efter noggrann rengöring, senast 15 minuter innan huden kommer att exponeras för solen. Om du vet att du kommer att svettas eller simma i havet eller poolen behöver du komplettera med ett vattenresistent solskydd som appliceras minst varannan timme.

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig