Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 40

Rek. butikspris: 459 SEK

Vårt pris: 319 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Exuviance
  • I lager: 10+ 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 40

Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 35

Sheer Refining Fluid SPF 35 är en lätt fuktgivande dagkräm som balanserar fet hy samtidigt som den minskar rynkor och pigmentfläckar. Den innehåller bland annat den patenterade ingrediensen NeoGlucosamine, som främjar hudens cellförnyelse samtidigt som den exfolierar huden så att den upplevs jämnare både när det gäller utseende och struktur. NeoGlucosamine fungerar dessutom återfuktande, minskar fina linjer samt ger huden en fin lyster. Produkten innehåller även den botaniska formulan Phytotal, som kontrollerar fet hy genom att minska hudens överskottsproduktion av olja.

I en undersökning bland användare av Sheer Refining Fluid SPF 35 upplevde 93 % av användarna att huden kändes och såg bättre ut, 90 % sa att huden kändes återfuktad medan 86 % observerade en förbättring av hudens lyster. Dessutom upplevde en stor del av användarna att huden kändes mjukare, såg yngre ut, att porerna minskade och att hudtonen var jämnare, medan ingen av användarna upplevde att huden blev irriterad vid användning av krämen.

Den lätta dagkrämen absorberas snabbt av huden, och eftersom den innehåller ett bredspektrumsolskydd (SPF 35) skyddar den också din hud mot framtida solskador. Eftersom den är icke-komedogen behöver du inte heller oroa dig för att den ska ge upphov till pormaskar eller acne. Produkten är också helt doftfri, parabenfri, oljefri och PABA-fri.

Så fungerar Sheer Refining Fluid SPF 35                    

Den viktigaste ingrediensen i Sheer Refining Fluid SPF 35 är NeoGlucosamine, som är en patenterad formula som används i många av Exuviances produkter. Den hjälper till att öka hudens cellförnyelse utan att vara irriterande, och kan också bidra till att minska pigmentförändringar. Dessutom är NeoGlucosamine en av hyaluronsyrans byggstenar, vilket innebär att den också bidrar till att förbättra hudens stödstruktur. Phytotal, en av de övriga djupverkande ingredienserna i Sheer Refining Fluid SPF 35, består av ett antal växtextrakt som fungerar föryngrande, återfuktande och åtstramande på huden, och dessutom innehåller krämen också ett bredspektrumsolskydd som förhindrar solskador som kan leda till att huden åldras i förtid. Sheer Refining Fluid SPF 35 är därför perfekt för dig som har fet hy med ålderstecken och letar efter en passande dagkräm.

Fördelar med Sheer Refining Fluid SPF 35

  • Lätt fuktgivande dagkräm
  • Innehåller NeoGlucosamine och Phytotal
  • Minskar rynkor och fina linjer
  • Verkar föryngrande på fet hy
  • Jämnar ut hudtonen
  • Innehåller ett bredspektrumsolskydd

Instruktioner

Applicera krämen på noggrant rengjord hy varje morgon, och kombinera gärna med övriga hudvårdsprodukter från Exuviance. Eftersom Sheer Refining Fluid SPF 35 redan innehåller solskydd behöver du inte komplettera med någon ytterligare solskyddsprodukt under dagen.

 

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig