Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Medik8 Sleep Glycolic Peeling 30ml

Rek. butikspris: 575 SEK

Vårt pris: 479 SEK

  • Tillverkare: Medik8
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Medik8 Sleep Glycolic Peeling 30ml

Medik8 Sleep Glycolic Peeling är den ultimata lösningen för att få en mjuk och slät hud över natten. Denna produkt är unik tack vare dess kombination av glykolsyra och lugnande ingredienser som hjälper till att exfoliera huden på djupet samtidigt som den återfuktar och lugnar. Med sin snabba absorption och doftfria formula är denna peeling ett måste för alla som vill ha en strålande hud utan att behöva anstränga sig. Säg hej då till ojämnheter, fina linjer och trött hud med Medik8 Sleep Glycolic Peeling

Medik8 Sleep Glycolic är en nattpeeling som innehåller en kraftfull mängd glykolsyra, närmare bestämt 10%. Denna produkt arbetar aktivt mot rynkor, fina linjer och pigmenteringar samt minskar uppkomsten av finnar. Det bästa av allt är att den ger minimal irritation vilket gör att användaren kan sova med produkten på ansiktet utan obehag.

Fördelar med Medik8 Sleep Glycolic Peeling 30ml

  • Glykolsyran i denna produkt exfolierar huden för att avlägsna döda hudceller och stimulera cellförnyelse. Detta leder till att huden ser mer strålande ut och får en ökad lyster.
  • Peelingen hjälper till att reducera uppkomsten av finnar genom att rensa bort överflödig olja och smuts från porerna.
  • Produkten bekämpar effektivt rynkor, fina linjer och pigmentförändringar för en mjukare och jämnare hudton.
  • Minimal irritation gör produkten mer användbar för personer med känslig hud som vanligtvis inte kan använda starka peelingprodukter utan obehag.

Vad gör Medik8 Sleep Glycolic Peeling 30ml unik?

Denna produkt är unik eftersom den innehåller höga nivåer av glykolsyra samtidigt som den ger minimal irritation. Dessutom kan den användas på natten vilket innebär att användaren inte behöver oroa sig över eventuell solskada efter applicering. Produkten passar också mycket bra för personer med känslig hy eftersom det är en mild peelingprodukt i jämförelse med andra liknande produkter där risken för irritation är betydligt högre.

Vem passar Medik8 Sleep Glycolic Peeling 30ml för?

Denna produkt passar perfekt för personer som vill ha en mild men effektiv peelingprodukt som fungerar under natten. Den passar också bra för personer med problemhud, såsom aknebenägen hy eller ojämn hudton. Eftersom produkten ger minimal irritation passar den även för personer med känslig hy.

Så använder du Medik8 Sleep Glycolic Peeling 30ml

  1. Rengör ansiktet ordentligt innan applicering av produkten.
  2. Applicera en liten mängd produkt på ansiktet, halsen och dekolletaget (undvik ögonområdet).
  3. Använd serum och nattkräm efter peelingprodukten.
  4. Tvätta ansiktet på morgonen efter användning av produkten.

Kan Medik8 Sleep Glycolic Peeling 30ml användas under graviditet eller amning?

Vi rekommenderar alltid att man pratar med sin läkare eller barnmorska innan man använder någon ny hudvårdsprodukt under graviditet eller amning, inklusive denna produkt.

Lite om varumärket Medik8

Medik8 grundades år 2009 i Storbritannien av Elliot Isaacs som hade ambitionen att skapa ett revolutionerande varumärke inom medicinsk hudvård. Företaget har sedan dess gjort stora framsteg tack vare sina banbrytande formuleringar och innovativa teknologier. Idag har Medik8 blivit ett globalt varumärke känt för sina effektiva produkter inriktade på medicinsk hudvård som löser upp de flesta problemen relaterade till huden, såsom rynkor, åldrande, akne, hyperpigmentering mm.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också