Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Obagi Pore Therapy Toner 148ml

Rek. butikspris: 450 SEK

Vårt pris: 379 SEK

  • Tillverkare: Obagi
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Obagi Pore Therapy Toner 148ml

Obagi Pore Therapy Toner 148ml är en fantastisk produkt som hjälper till att rensa och föryngra din hud. Med sin unika formula av naturliga ingredienser såsom salicylsyra och witch hazel, kan den effektivt minska porstorleken och förebygga akne. Denna toner ger en djuprengörande effekt samtidigt som den återfuktar huden och ger den en fräsch lyster. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Obagi Pore Therapy Toner 148ml

Obagi Pore Therapy Toner 148ml är en uppfriskande toner som passar normal till oljig och aknebenägen hud. Denna toner innehåller 2% salicylsyra som rengör porerna och eliminerar döda hudceller. Detta lämnar en fräsch känsla på huden samt förbereder för nästa steg i din hudvårdsrutin.

Fördelar med Obagi Pore Therapy Toner 148ml

Att använda Obagi Pore Therapy Toner 148ml kommer att ge dig många fördelar. För det första, så hjälper den till att rensa bort orenheter och döda hudceller från porerna. Detta minskar risken för akneutbrott och ger en jämnare hudton.

För det andra, så är denna toner uppfriskande och lämnar huden med en härlig känsla av renhet och fräschhet. Du kommer att märka skillnaden direkt efter användning av produkten.

Obagi Pore Therapy Toner 148ml har också visat sig vara effektiv mot finnar och pormaskar. Dess unika formula öppnar upp porerna så att de kan andas, vilket minskar risken för inflammation och irritation.

Vad gör Obagi Pore Therapy Toner 148ml unik?

Det finns många liknande produkter på marknaden, men vad gör Obagi Pore Therapy Toner 148ml speciell? Först och främst innehåller den högkvalitativa ingredienser som har visat sig vara effektiva mot akne och orenheter.

Dessutom är formulan skonsam nog att användas varje dag utan att irritera huden eller orsaka torrhet. Många andra liknande produkter kan torka ut huden, men detta problem undviks med Obagi Pore Therapy Toner 148ml.

Vilka personligheter passar Obagi Pore Therapy Toner 148ml bäst?

Denna produkt är perfekt för personer som lider av akne eller orenheter i ansiktet. Den passar både män och kvinnor i alla åldrar, men är mest effektiv på personer med normal till oljig hudtyp.

Innehållsförteckning

  • Salicylsyra - rengör porerna och eliminerar döda hudceller
  • Glycerin - fuktar huden
  • Menthol - ger en uppfriskande känsla

Är produkten säker för gravida eller ammande kvinnor?

Som med alla nya hudvårdsprodukter bör du rådfråga din läkare om du är gravid eller ammar innan du använder Obagi Pore Therapy Toner 148ml.

Hur använder jag Obagi Pore Therapy Toner 148ml?

  1. Tvätta ansiktet ordentligt med din vanliga rengöring.
  2. Använd en bomullsrondell för att applicera tonern över hela ansiktet (undvik ögonen).
  3. Låt torka naturligt (bör inte tvättas bort).
  4. Fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin.

Hur kan jag använda produkten i olika scenarion?

Om du vill ha extra djuprengöring kan du använda denna produkt efter träning eller när du har varit starkt sminkad under dagen. Detta kommer att hjälpa till att ta bort eventuella rester från svett eller smink som kan ha fastnat i porerna under dagen.

Omröstningar / Utmärkelser

Tyvärr har vi ingen information om några utmärkelser eller omröstningar som Obagi Pore Therapy Toner 148ml har vunnit sedan lanseringen år [LÄGGA IN ÅRSTALLET].

Certifieringar

Tyvärr har vi ingen information om några certifieringar som Obagi Pore Therapy Toner 148ml har fått sedan lanseringen år [LÄGGA IN ÅRSTALLET].

Om varumärket

Obagi Medical Products grundades av Dr Zein E.OBAGI år [LÄGGA IN ÅRSTALLET]. Detta varumärke fokuserade från början på dermatologi-orienterade receptbelagda behandlingssystem som doktor Zein OBAGI själv utvecklat genom åren. 

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också