Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Cosmetic Skin Solutions Supreme Hydra B5 Gel

Rek. butikspris: 645 SEK

Vårt pris: 545 SEK

Antal:
Cosmetic Skin Solutions Supreme Hydra B5 Gel

Denna oljefria hyaluronsyragel ökar fuktbindningen och återfuktningsinnehållet inom dermisskiktet i huden. Hyaluronsyramolekyler attraherar, binder och behåller vattenmolekyler i huden. Detta gör att huden blir bättre återfuktad, frisk och fyllig.

Hydra B5 Gel Advanced Formula+ fungerar genom att utnyttja sin vattenbindningsförmåga och på så sätt ge näring och fuktig till huden. Vitamin-B5 (pantotensyra) hjälper till att reparera cellvävnad, läka sår och att främja en förstärkt cellulär hudmatris. Vitamin-B5 bidrar också till att maximera effekten av antioxidanter såsom Vitamin-C från andra hudvårdsprodukter. Huden blir spänstig, återfuktad och fräsch.

Vitamin-B5 (pantotensyra):

En säker och effektiv vitamin som är ett viktigt näringsämne för sårläkning (främjar epitelbildning) samt behandling av skadad hy och akne. Pantotensyra kallas även antistressvitamin på grund av dess avgörande roll i bildandet av olika adrenalhormoner, vilka tillåter kroppen att anpassa sig till- och reagera effektivt på olika typer av stress.

Hyaluronsyra:

En naturlig polysackarid för återfuktning av vävnader och extracellulära områden av kroppsvävnader. Hyaluronsyra binder vatten omedelbart och fyller tomma utrymmen mellan kollagen och elastinfibrer i det dermala hudlagret. Hyaluronsyra kan hålla upp till 500 ggr sin egen vikt i vatten och denna kraftfulla egenskap gör att återfuktning sker både över och under hudlagret. Detta gör att huden blir fyllig, riktligt återfuktad och vacker.

Hur använder jag Hydra B5 Gel Advanced Formula+ som en del i mitt vanliga hudvårdsprogram?

Cosmetic Skin Solutions C-vitaminserum är gjorda för att användas som en produkt av flera i en effektiv metod för att förbättra andra produkters fördelar, för att uppnå det ultimata skyddet mot solens skadliga verkan. För optimala resultat, och för att förstärka dess preventiva effekter, använd Hydra B5 Gel Advanced Formula+ i ett hudvårdsprogram innehållandes hela Cosmetic Skin Solutions-serien. Serien innehåller återfuktande gel, ögongel och ett bredspektrum av solskydd. Om ökad blekningseffekt önskas så kan Hydra B5 Gel bytas ut mot Phyto Botanical Gel.

Hur fungerar hyaluronsyra för att återfukta huden?

Hyaluronsyramolekyler kan hålla upp till 500 gånger sin egen vikt i vatten för att främja återfuktande och smörjning inom de extracellulära utrymmena i dermis. Denna viskösa gel låter vattenmolekyler omslutas och när du applicerat serumet på hudens yta verkar det snabbt för att binda vatten till dermis. Huden blir genast bättre återfuktad.

För vilken hudtyp är Hydra B5 Gel Advanced Formula+ bäst lämpad?

Hydra B5 Gel Advanced Formula+ är ideal för alla hudtyper, dock särskilt fördelaktig för torr, uttorkad och flagnande hud. Den fungerar utmärkt för aknebenägen hy eller hud som behöver reparation. Produktens fuktbindande egenskaper kan vara till hjälp efter både invasiva och icke-invasiva hudbehandlingar.

Innehåller Hydra B5 Gel Advanced Formula+ en hög koncentration av hyaluronsyra?

Denna intensivt återfuktande gel innehåller en stor mängd hyaluronsyra. En optimal koncentration och mängd är noga valt för att ge en viskös gel som är snabbabsorberande samt underlättar för Vitamin-B5:s funktion i det dermala skiktet.

Hur kan jag integrera denna produkt i min befintliga hudvårdsregim?

Det är rekommenderat att du använder Hydra B5 Gel Advanced Formula+ tillsammans med den resterande Cosmetic Skin Solutions-serien. Detta kommer att öka de preventiva fördelarna och maximera resultaten från varje produkt.

Innehåller produkten några parabener? Har den testats på djur?

Nej det finns inga parabener i någon av Cosmetic Skin Solutions-produkterna. Tester på djur har aldrig, och kommer aldrig att förekomma.

Användningsinstruktioner

Applicera 4-5 droppar två gånger dagligen på ansikte, hals och dekolletage. Undvik dock ögon.

För bästa resultat, för att öka förebyggandefördelar och för ultimat skydd så använd Hydra B5 Gel Advanced Formula+ i ett hudvårdsprogram som innehåller C-vitamin antioxidantserum, ögongel och solskydd.

Serumet kan appliceras både morgon och kväll.

Storlek

30 ml

Ingredienser

Deionized Water/Aqua/Eau, Vitamin B5 (Pantothenic Acid), Glycerin, Phenoxyethanol, Hyaluronic Acid.

Recensioner (40)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.