Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream 50ml

Rek. butikspris: 2.195 SEK

Vårt pris: 1.745 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Medik8
  • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream 50ml

Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream är en innovativ och nödvändig produkt när det kommer till att motverka åldrande i huden. Medik8 har tagit fram den aktiva ingrediensen i formulan tillsammans med ett koreanskt hudvårdslabb för att skapa ett av deras mest kraftfulla och mest effektiva serum någonsin. Ingrediensen är så effektiv att den till och med vann pris av den koreanska hälsomyndigheten. 

Nu kan du äntligen få uppleva detta underverk själv, med Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream. Krämen ger dig en återupplivad, föryngrad hy och minimerar avsevärt förekomster av linjer och rynkor i ansiktet. Dessutom förbättrar den och jämnar ut hudens toner, textur och lyster.

Produkten är fri från parabener och alkohol och är även helt vegansk. Den innehåller inga konstgjorda doftämnen.

Användning

Rengör först ansiktet. Applicera en liten mängd av produkten och fördela jämnt över ansikte, hals och urringning. Applicera två gånger om dagen, morgon och kväll. Låt sjunka in en stund och applicera sedan solskyddsfaktor på dagen eller en nattkräm på kvällen.

Tips!

När du använder produkter som denna, som innehåller vitamin A, bör du alltid använda solskydd då produkterna naturligt exfolierar huden. 

Storlek: 50ml

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.