Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Medik8 Retinol 6 TR Advanced Night Serum 15ml

Vårt pris: 609 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Medik8
  • I lager: 3 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Video
Medik8 Retinol 6 TR Advanced Night Serum 15ml

Medik8 Retinol 6 TR - Advanced Night Serum är en är nattserum med A-vitamn som innehåller 0.6% retinolsyra som stöds av tokoferylacetat vilket ger en betydligt bättre stabilitet i jämförelse med andra retinol produkter.

Minskar huden slapphet, grovhet och hyperpigmentering vilket ger en mer ungdomlig hy. 0,6% styrka är lämplig för dem som redan har använt retinol som en del av sin dagliga regim och letar efter högre hållfasthet. Om man är ny till retinol föreslår vi Medik8 3 TR istället.

Fördelar med Medik8 Retinol 6 TR - Advanced Night Serum

  • Minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
  • Påskyndar hudförnyelsen.
  • Time-release system som minskar irritation av huden.
  • Främjar ny cellföryngring.
  • Bidrar till att upprätthålla kollagen- och elastinnivåerna i huden.

Nyckelingredienser

  • Retinolsyra (0.6%) - Främjar hudens kollagensyntes, återfuktar och förbättrar hudens struktur.
  • Vitamin E - Antioxidant, hjälper till att skydda huden från fria radikaler och agerar som en stabilisator för vitamin A.

Användning

Retinol applikation borde fasas in gradvis. Använd två gånger i veckan under de två första veckorna och varannan dag de kommande två veckorna och därefter varje dag. Efter rengöring på kvällen applicera 4 droppar av Retinol 6 TR direkt på ansiktet. Alternativt, placera en droppe på fingret och massera in i huden. Lämna för att absorberas innan du applicerar din vanliga återfuktnings kräm. Lämna för att absorberas innan applicering av vanlig Medik8 återfuktare.

Försiktighetsåtgärder: Intensiv användning av den här produkten kan leda till hudirritationer. Minska användningen vid obehag. Använd inte produkten om du har irriterad eller skadad hy. Undvik kontakt med ögonen och slemhinnorna. Under behandlingen bör du undvika att vistas i solen utan hög solskyddsfaktor. Om du har använt kemisk peeling måste du vänta 48h innan användning av denna produkt. Får ej användas om du är gravid.

Storlek

30 ml

Ingredienser

Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, PPG-12/SMDI Copolymer, Cyclohexasiloxane, Retinol, Tocopheryl Acetate, Lecithin, BHT.

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också