Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

NeoStrata Lotion Plus

Rek. butikspris: 499 SEK

Vårt pris: 399 SEK

Antal:
  • Tillverkare: NeoStrata
  • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Video
NeoStrata Lotion Plus

NeoStrata Lotion Plus ingår i serien Resurface, som är till för normal och kombinerad hy och innehåller effektiva AHA-syror som aktiverar hudens cellförnyelse samtidigt som de minskar fina linjer och rynkor. Med AHA-syran glykolsyra som aktiv ingrediens kan Lotion Plus bidra till att din hud upplevs yngre och fräschare samtidigt som den känns mjukare och får mer lyster. Med hjälp av Lotion Plus kan du också minska din huds synliga ålderstecken genom att den exfolieras på djupet vilket gör att döda hudceller och ojämnheter avlägsnas.

Denna produkt passar dig som tidigare använt hudvårdsprodukter med AHA-syror eftersom den är extra effektiv, och är utvecklad som en lätt lotion som kan appliceras både i ansiktet och på kroppen. Regelbunden användning förbättrar hudens struktur samtidigt som den blir klarare och renare. Tack vare att Lotion Plus innehåller AHA-syran glykolsyra är den också mycket effektiv när det gäller att exfoliera torr och ojämn hy vid till exempel keratosis pilaris eller hud som flagar på grund av solskador. Lotion Plus rekommenderas för dig som inte är känslig för glykolsyra och är både oljefri och parfymfri.

Så fungerar Lotion Plus

Den aktiva ingrediensen i Lotion Plus är glykolsyra, som är en av de populäraste AHA-syrorna. Anledningen till att AHA-syror blivit så vanliga i dagens hudvårdsprodukter är deras förmåga att exfoliera huden på djupet samtidigt som de bidrar med mycket fukt och reducerar rynkor och fina linjer. Glykolsyrans små molekyler kan lätt tränga ned i huden för att avlägsna döda hudceller och ge huden mer färg och lyster. Den underlättar också hudens produktion av elastin och kollagen vilket minskar förekomsten av rynkor och fina linjer och gör huden fastare och mer elastisk.

Fördelar med Lotion Plus

  • Effektiv lotion med 15% glykolsyra
  • Exfolierande effekt
  • Minskar ålderstecken som rynkor och fina linjer
  • Gör huden mjukare och jämnare
  • Avlägsnar döda hudceller och ojämnheter
  • Kan användas både i ansiktet och på kroppen
  • Passar erfarna användare av AHA-syror
  • Doftfri och oljefri

Instruktioner

Applicera Lotion Plus på ansikte, händer och/eller kropp dagligen en gång i veckan under de första två veckorna för att låta huden vänja sig vid produkten. Om du inte märker några hudirritationer kan du sedan öka till två gånger i veckan. Fördela produkten på huden tills den absorberats helt.

Eftersom Lotion Plus innehåller AHA-syror som kan öka hudens känslighet för solen rekommenderar vi att du alltid använder solskydd och skyddande kläder om du ska vistas i solen upp till en vecka efter användning av denna produkt. En del användare upplever en lätt stickande känsla vid användning av hudvårdsprodukter med AHA-syra, vilket är helt normalt. Men om klåda eller irritation uppstår bör du sluta att använda produkten.

Storlek

200ml

pH: 3.7

Innehåll

Water (Aqua), Glycolic Acid, Propylene Glycol, Stearic Acid, Ammonium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-40 Stearate, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Cholesterol, Stearamidopropy Dimethylamine, Isostearic Acid, Dimethicone, Petrolatum, Tetrasodium EDTA.

Recensioner (35)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också