Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Oscar de la Renta Bella Blanca edp 50ml

Rek. butikspris: 840 SEK

Vårt pris: 449 SEK

Antal:
Doftnoter

Jasmin Jasmin Tuberose Tuberose Päron Päron Mysk Mysk Liljekonvalj Liljekonvalj Apelsinblom Apelsinblom Iris Iris Gröna noter Gröna noter Sandelträ Sandelträ Rose Rose

Oscar de la Renta Bella Blanca edp 50ml

Oscar de la Renta Bella Blanca eau de parfum 50ml är en doft som tar dig på en resa genom en blomsteräng i full blom. Med noter av liljekonvalj, persika och mandarin skapar denna doft en unik och förförisk upplevelse. Den långvariga doften ger dig självförtroende och elegans hela dagen. En perfekt present till dig själv eller någon speciell

Oscar de la Renta Bella Blanca Eau de Parfum 50ml är en feminin doft som introducerades år 2018. Doften passar bäst under våren och sommaren men fungerar även på natten och under andra årstider. Det är en doft som får dig att känna dig fräsch, söt, pulvrig och fruktig med en härlig vit blomdoft.

Doftnoter

  • Toppnoter: Päron, Gröna noter och Liljekonvalj
  • Hjärtnoter: Jasmin, Ros, Tuberose och Apelsinblomma
  • Basnoter: Iris, Mysk och Sandelträ

Bakom denna fantastiska doft står parfymören Harry Fremont.

Oscar de la Renta Bella Blanca Eau de Parfum 50ml är perfekt för dagtid men kan också användas på natten. Doften passar bäst för våren och sommaren då den ger en känsla av friskhet på huden.

Fördelar med Oscar de la Renta Bella Blanca Eau de Parfum 50ml

Denna doft gör att du känner dig söt och frisk samtidigt som den ger ett intryck av elegans. Den varar normalt under en halv arbetsdag vilket gör att du inte behöver oroa dig för att behöva applicera om den flera gånger om dagen. Med sin kombination av vit blomdoft, päron och apelsinblomma ger denna doft en unik upplevelse för användaren.

Vad skiljer Oscar de la Renta Bella Blanca från andra liknande produkter?

Denna doft har en unik blandning av päron- och apelsinblomma vilket gör det till en annan typ av blommig doft än många andra produkter på marknaden.

Vem ska använda Oscar de la Renta Bella Blanca Eau de Parfum 50ml?

Denna doft passar kvinnor i alla åldrar som söker efter en söt men ändå elegant vit blomdoft. Den passar också bra för kvinnor som föredrar att använda lättare parfymer under varmare tider av året.

Hur använder man Oscar de la Renta Bella Blanca Eau de Parfum 50ml?

Använd denna produkt genom att spraya några gånger mot handlederna eller nacken. Använd inte alltför mycket då detta kan bli överväldigande.

The Brand - Oscar de la Renta

Oscar de la Renta var en designer från Dominikanska republiken vars kläder blev populära internationellt under 1960-talet. Sedan dess har märket fortsatt att växa inom mode- samt skönhetsindustrin där deras produkter har blivit ikoniska bland modeintresserade individer världen över.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också