Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Oscar de la Renta Jasmine edt 100ml

Rek. butikspris: 549 SEK

Vårt pris: 389 SEK

Antal:
Doftnoter

Jasmin Jasmin Apelsinblom Apelsinblom Neroli Neroli Tuberose Tuberose Bergamott Bergamott Bivax Bivax Träiga noter Träiga noter Citron Citron Ylang-Ylang Ylang-Ylang Tolu Balsam Tolu Balsam Tonkaböna Tonkaböna

Oscar de la Renta Jasmine edt 100ml

Oscar de la Renta Jasmine eau de toilette 100ml är en doft som tar dig på en resa genom en lummig trädgård fylld med blommor. Denna doft är en unik blandning av jasmin, gardenia och apelsinblomma som ger en frisk och uppiggande känsla. Förutom att vara en förtrollande doft, har den också långvarig hållbarhet vilket gör den till ett utmärkt val för alla tillfällen. Med Oscar de la Renta Jasmine eau de toilette 100ml kan du vara säker på att du alltid kommer att lukta fantastiskt!

Oscar de la Renta Jasmine Eau de Toilette är en feminin och träig doft som lanserades år 2016. Doften passar perfekt för dagligt bruk under sommar- och vårsäsongen, men fungerar även på natten och resten av året. Toppnoterna består av neroli, bergamott och citron. Hjärtnoterna utav jasmin, apelsinblomma, tuberos och ylang-ylang ger doften dess vita blomdoft medan basnoterna består av bivax, tolu balsam, tonkaböna och träiga noter.

Doften har skapats av parfymören Carlos Benaim. Detta är en mild doft som håller i cirka 1-2 timmar.

Oscar de la Renta Jasmine Eau de Toilette passar bäst för dagtidbruk under vår- eller sommarsäsongen då dess fruktiga toner kommer till sin rätt. Den kan användas både till vardags eller vid mer speciella tillfällen.

Denna träiga doft från Oscar de la Renta sticker ut genom sin härliga kombination av citrusdoftande inslag samt den mjuka tuberosenoten.

Egenskaperna som gör Oscar de la Renta Jasmine Eau de Toilette unik är dess förmåga att passa både dag- och nattidbruk samt dess unika blandning av ingredienser.

Oscar de la Renta är ett varumärke känt för sin lyxighet och elegans inom modeindustrin sedan mitten av 60-talet.

Användning

För att använda Oscar de la Renta Jasmine Eau de Toilette appliceras produkten på pulspunkterna såsom handlederna eller bakom örat.

Unika egenskaper

  • Passar perfekt för daglig användning
  • Innehåller härliga citrusnoter med en mjuk tuberosedoft
  • Kombinerar träiga noter med vit blomsterdoft
  • Kan användas vid både dagliga tillfällen eller mer speciella tillställningar
  • Lätt parfym som håller i cirka 1-2 timmar

Målgrupp

Oscar de la Renta Jasmine Eau de Toilette är en produkt lämplig för kvinnor i alla åldrar som uppskattar mildare dofter med inslag utav citrus och vit blommor.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också