Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Oscar de la Renta Rose edt 100ml

Rek. butikspris: 549 SEK

Vårt pris: 369 SEK

Antal:
Doftnoter

Rose Rose Pion Pion Mysk Mysk Träiga noter Träiga noter Bärnsten Bärnsten Freesia Freesia Päron Päron Liljekonvalj Liljekonvalj

Oscar de la Renta Rose edt 100ml

Oscar de la Renta Rose eau de toilette 100ml är en doft som kommer att ta dig med på en resa av romantik och elegans. Denna parfym har en unik blandning av rosor med subtila inslag av jasmin och mysk, vilket ger en förförisk och sensuell doft. Med sin långvariga effekt är detta den perfekta doften för alla tillfällen, från dag till natt. Låt dig svepas bort av denna sofistikerade och feminina doft som kommer att lämna ett oförglömligt intryck

Oscar de la Renta Rose Eau de Toilette 100 ml är en doft för kvinnor som lanserades år 2016. Doften passar absolut bäst på dagen under våren och sommaren, men fungerar helt klart även på natten och under de andra årstiderna. Den blommiga och fräscha doften kombinerar en himmelsk rosdoft med en behaglig vit blomdoft.

Fragrance Notes

  • Top Notes: Päron, Freesia och Liljekonvalj
  • Heart Notes: Pion och Rose
  • Base Notes: Träiga noter, Bärnsten och Mysk

Näsan bakom denna doft är parfymören Ann Gottlieb. Oscar de la Renta Rose Eau de Toilette 100 ml är idealisk för dagligt bruk under våren och sommaren.

Denna doft lämpar sig bäst för varma årstider då toppnoterna av päron, freesia och liljekonvalj ger den en friskhet som passar perfekt i solskenet. De mellersta noterna av pion och ros ger ytterligare blommighet till doften, medan träiga noter, bärnsten och mysk skapar en viss djuphet.

Fördelar med Oscar de la Renta Rose Eau de Toilette 100 ml

Oscar de la Renta Rose Eau de Toilette 100 ml har en långvarig effekt på huden upp till fyra timmar, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som vill ha en feminin doft som varar hela dagen. Parfymen kommer i en elegant flaska med ett rosa lock att pryda din sminkväska eller sovrumsbord.

Denna produkt är unik jämfört med andra liknande produkter då den kombinerar både blommighet och muskighet på ett sätt som få andra dofter lyckas med. Dessutom ger dess långvariga effekt användaren möjlighet att fortsätta känna sig fräsch hela dagen utan att behöva applicera mer än en gång.

Vem passar Oscar de la Renta Rose Eau de Toilette 100 ml för?

Denna doft passar kvinnor i alla åldrar som vill känna sig feminina och fräscha under våren eller sommaren. Det är också idealiskt för kvinnor som letar efter något annorlunda men ändå elegant att bära varje dag.

Användning av Oscar de la Renta Rose Eau de Toilette 100 ml

För att maximera effekten av denna produkt ska du applicera den direkt på huden efter duschen eller badet när porerna fortfarande är öppna. Spraya några sprutar på handleden, nacken eller bakom öronen så att den kan blandas in i huden.

Om Oscar De La Renta Varumärket

Oscar De La Renta själv var en dominikansk-amerikansk modeskapare känd för sin eleganta högmoda stil. Märket grundades år 1965 i New York City där det än idag har sitt säte. Sedan dess har märket blivit känt över hela världen tack vare sina ikoniska kollektioner inom både mode och skönhet.

Oscar De La Rentas produkter har alltid stått för tidlös elegans, klassiska former samt sofistikerad design vilket har gjort märket populärt bland många olika målgrupper runtom i världen.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också