Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Oscar de la Renta Volupte edt 100ml

Vårt pris: 369 SEK

Antal:
Doftnoter

Mimosa Mimosa Heliotrop Heliotrop Melon Melon Freesia Freesia Sandelträ Sandelträ Narcissus Narcissus Nejlika Nejlika Ylang-Ylang Ylang-Ylang Mandarin Mandarin Bärnsten Bärnsten Osmanthus Osmanthus Jasmin Jasmin Rökelse Rökelse Tuberose Tuberose Vattenmelon Vattenmelon Patchouli Patchouli Lotus Lotus Pion Pion Liljekonvalj Liljekonvalj Cyklamen Cyklamen Vanilj Vanilj

Oscar de la Renta Volupte edt 100ml

Oscar de la Renta Volupte eau de toilette 100ml är en lyxig doft som omfamnar dina sinnen och ger en känsla av elegans och glamour. Med dess unika blandning av fruktiga och blommiga noter, skapar denna doft en oemotståndlig aura av femininitet och självsäkerhet. Dess långvariga effekt gör att du kan njuta av denna doft hela dagen och kvällen. Upptäck den förföriska och sofistikerade världen av Oscar de la Renta Volupte eau de toilette 100ml

Oscar de la Renta Volupté eau de toilette 100 ml är en feminin doft som lanserades år 1992 av den dominikanska modedesignern Oscar de la Renta. Denna parfym har en unik sammansättning med olika noter som ger varje användare en speciell känsla och upplevelse.

Fragrance Notes

Doften öppnar upp med toppnoter av mimosa, melon, mandarin, fresia, osmanthus, vattenmelon och cyklamen. Hjärtnoterna består av nejlika, jasmin, heliotrop, ylang-ylang, liljekonvalj, narcissus, lotus och pion. Basnoterna i denna doft är sandelträ, bärnsten, patchouli, rökelse, tuberosa och vanilj.

Volupté eau de toilette 100 ml skapades av Bertrand Duchaufour och Sophia Grojsman.

Day or Night Wear?

Denna parfym passar lika bra dagtid som kvällstid men fungerar bäst under hösten och vintern på grund av dess varmt kryddiga noter.

Benefits and Advantages

Volupté eau de toilette 100 ml erbjuder en blommig doft med en balsamisk touch vilket gör att den passar utmärkt för alla tillfällen. Med denna parfym kan du känna dig självsäker och elegant hela dagen tack vare dess långvariga effekt.

Unique Properties and Characteristics

Denna parfym har en unik sammansättning av noter som tillsammans ger en magisk upplevelse. De blommiga noterna skapar en romantisk atmosfär medan de varmt kryddiga noterna ger doften djup. Oscar de la Renta Volupté eau de toilette utmärker sig genom sin förmåga att vara både klassisk och modern på samma gång.

Popularity

Oscar de la Renta Volupté eau de toilette är populär bland kvinnor i alla åldrar tack vare dess förmåga att passa olika personligheter och stilar. Dess eleganta flaska med guldlock har också blivit ett känt signum för denna ikoniska doft.

A Good Fit for

Denna parfym är perfekt för kvinnor som vill ha en tidlös doft som fungerar bra i alla situationer. Detta inkluderar kvinnor i olika åldrar och personligheter från ungdomsåren till mogen ålder.

How to Use

  • Använd efter bad eller dusch genom att spruta lite av produkten på handleden eller halsen.
  • Undvik att gnugga handlederna ihop efter applicering då detta kan förstöra doftnoterna.
  • Använd vid behov under dagen för att fräscha upp din doft.

About the Brand: Oscar de la Renta

Oscar de la Renta är ett modehus grundat år 1965 av den dominikanska designern Oscar de la Renta. Företaget har sedan dess blivit känt över hela världen för sin högkvalitativa haute couture-kläder samt sina exklusiva accessoarer och dofter. De fortsätter idag att erbjuda eleganta kläder med fokus på kvinnlig lyxighet.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter