Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

4711 Original edc 200ml

Vårt pris: 279 SEK

Antal:
  • Tillverkare: 4711
  • I lager: 2 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Citron Citron Bergamott Bergamott Apelsin Apelsin Basilika Basilika Ekmossa Ekmossa Jasmin Jasmin Vetiver Vetiver Cederträ Cederträ Lily Lily Patchouli Patchouli Rose Rose Cyklamen Cyklamen Sandelträ Sandelträ Mysk Mysk Melon Melon Persika Persika

4711 Original edc 200ml

Den klassiska doften av 4711 Original eau de cologne 200ml är en tidlös favorit som har varit en del av många människors liv i generationer. Med sin fräscha och uppfriskande citrusdoft, är den perfekt för att ge dig en uppiggande känsla under hela dagen. Dess unika egenskaper gör den till ett måste-ha för alla som vill ha en högkvalitativ och pålitlig doft som kan användas när som helst och var som helst. Upplev själv denna ikoniska doft och låt den ta dig tillbaka till en tid fylld med elegans och stil

4711 Original Eau de Cologne

4711 Original Eau de Cologne är en unisex-doft från 4711 som lanserades år 1792. Denna tidlösa doft har varit älskad i över 200 år och är fortfarande lika populär idag. Doften är träig, grön och aromatisk med en gudomlig doft av citrus och friska kryddor.

Fragrancenoter

  • Top Notes: Apelsin, Persika, Basilika, Bergamott och Citron
  • Heart Notes: Cyklamen, Lily, Melon, Jasmin och Rose
  • Base Notes: Patchouli, Vetiver, Mysk, Sandelträ, Ekmossa och Cederträ

Denna parfym har väldigt kort långvarighet på huden vilket kan vara en nackdel för vissa användare. Men trots detta är den fortfarande en mycket uppskattad doft bland många människor.

Bakom denna ikoniska doft står inte bara en utan flera näsor: Wilhelm Mülhens (grundaren av 4711), Peter Joseph Mülhens och Ferdinand Mülhens Jr. De skapade denna fantastiska doft som nu har blivit en klassiker inom parfymbranschen.

Doften passar bäst på dagen under sommar- och vårsäsongerna men fungerar också bra på natten och under andra årstider. Detta beror på dess fräscha citrusnoter som ger ett uppfriskande intryck vilket passar perfekt under varmare säsonger.

Fördelar med att använda 4711 Original Eau de Cologne

  • Klassisk doft som har varit älskad i över 200 år
  • Naturliga ingredienser som ger en fräsch känsla på huden
  • Kan användas av både kvinnor och män
  • Idealisk för dagligt bruk eller speciella tillfällen

En annan fördel med denna parfym är dess naturliga ingredienser. Det innehåller inga syntetiska tillsatser vilket gör det till ett hälsosamt alternativ för personer med känslig hud eller allergier mot konstgjorda kemikalier.

Vad som gör 4711 Original Eau de Cologne så populär är dess klassiska träiga noter blandat med uppfriskande citrusnoter. Detta ger en välbalanserad doft som aldrig går ur stil.

Vem passar 4711 Original Eau de Cologne för?

Denna ikoniska doft passar för alla åldrar eftersom den inte har någon specifik åldergrupp eller personlighetstyp i åtanke. Det är dock mest lämpligt för personer som uppskattar klassiska dofter med naturliga ingredienser.

Användning av produkt

  1. Börja med att rengöra huden ordentligt innan applicering
  2. Spraya försiktigt parfymen på önskat område från cirka 20 cm avstånd
  3. Använd endast på huden - undvik kontakt med ögonen

Sätt att använda produkten i olika situationer:

Vardagsbruk:

Används dagligen för att ge dig själv ett uppfriskande intryck. Den subtila doften kommer inte att överväldiga utan istället lämna ett lätt spår efter sig genom dagen.

Socialt evenemang:

Gör dig redo att sticka ut vid nästa sociala evenemang du deltar på genom att spraya lite extra parfym på handlederna eller nacken innan du går hemifrån!

Sommardagar:

Denna fräscha citrusdoft passar perfekt under varma sommardagar när du vill ha något uppfriskande att bära.

Varumärket 4711 grundades redan år 1792 av Wilhelm Mülhens i Köln, Tyskland. Namnet "4711" kommer från adressen till butiken där originalformeln skapades: Glockengasse nr. 4711.

Efter mer än två sekel fortsätter varumärket att leverera högkvalitativa produkter baserade på naturliga ingredienser till sina kunder runt om i världen. Med sitt breda sortiment av produkter inklusive tvål, lotioner och duschtvål har varumärket utvidgats bortom deras legendariska Eau de Cologne-produktlinje men den klassiska doften lever vidare!

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också