Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Calvin Klein Euphoria edp 50ml

Rek. butikspris: 880 SEK

Vårt pris: 559 SEK

  • Tillverkare: Calvin Klein
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Video
Doftnoter

Granatäpple Granatäpple Orchid Orchid Mahogny Mahogny Bärnsten Bärnsten Mysk Mysk Violet Violet Lotus Lotus Patchouli Patchouli Persimon Persimon Vanilj Vanilj Passionsfrukt Passionsfrukt Hallon Hallon Persika Persika Champaca Champaca Gröna noter Gröna noter

Calvin Klein Euphoria edp 50ml

Calvin Klein Euphoria eau de parfum 50ml är en förförisk doft som tar dig med på en resa av sensualitet och mystik. Med dess unika blandning av granatäpple, svart viol och mahognyträ skapar den en sensuell och förtrollande aura. Denna doft är perfekt för den moderna kvinnan som vill uttrycka sin självsäkerhet och femininitet på ett sofistikerat sätt. Låt Calvin Klein Euphoria eau de parfum 50ml ta dig med på en resa av passion och självsäkerhet

Calvin Klein Euphoria - En feminin och pulserande doft

Calvin Klein Euphoria eau de parfum 50 ml är en feminin och pulserande doft som lanserades år 2005. Doften är mycket träig, lite blommig, pulvrig, söt, fruktig och muskig. Den har även en härlig doft av bärnsten, en tilltalande doft av viol och friska kryddor. Topnoterna utgörs av granatäpple, hjärtnoterna domineras av lotus och orkidé medan basnoterna består av viol, bärnsten, mysk och mahogny.

Doften är idealisk för nattbruk under höst- och vintermånaderna men kan självklart användas även på dagen samt under andra säsonger. Detta beror på att doftnoterna passar utmärkt till både varma och kalla temperaturer.

Perfumerierna bakom denna populära doft från Calvin Klein är Dominique Ropion, Carlos Benaim och Loc Dong.

Euphoria eau de parfum erbjuder fördelarna att hålla i upp till en hel arbetsdag vilket gör det perfekt för kvinnor som vill ha en långvarig och pålitlig doft.

Calvin Klein Euphoria eau de parfum 50ml har unika egenskaper som skiljer den från andra liknande produkter. Dess komposition ger en perfekt balans mellan träiga toner med mjuka inslag av blommor samt en lätt syrlighet från fruktiga inslag. Detta gör att doften passar kvinnor i alla åldrar med olika personligheter.

Denna populära produkt från Calvin Klein har ett gott rykte bland kvinnor över hela världen tack vare dess sofistikerade komposition som framhäver kvinnlighet genom dess träiga noter med mjuka inslag av blommor samt syrlighet från fruktiga inslag.

Fördelar

  • Långvarig doft
  • Klassisk komposition mellan träiga toner med mjuka inslag av blommor samt syrlighet från fruktiga inslag
  • Fungerar bra både under dag- och nattbruk samt under olika årstider
  • Pulserande effekt ger användaren ett självsäkert intryck

Målgrupp

Denna produkt passar kvinnor i alla åldrar med olika personligheter då dess sammansättning skapar en balans mellan träiga toner med mjuka inslag av blommor samt syrlighet från fruktiga inslag.

Användning

  1. Öppna locket på flaskan genom att trycka ner sprayknappen.
  2. Rikta flaskan mot önskad plats på kroppen där du vill applicera doften (exempelvis nacke eller handled).
  3. Spraya lätt ett par gånger för att applicera önskad mängd på huden.
  4. Njut av den långvariga pulserande effekten som ger dig ett självsäkert intryck!

Omsorg om produkten

Förvara produkten utom räckhåll för barn. Förvara den i rumstemperatur på torr plats utan direkt solljus eller värme där den inte utsätts för extrema temperaturförändringar. Se till att locket alltid är ordentligt stängt efter användning för att bevara produkten längre tid.

Om varumärket Calvin Klein

Calvin Klein grundades år 1968 i New York City och var banbrytande inom modeindustrin tack vare sin stilrena design. Varumärket expanderade snabbt till att inkludera accessoarer, smycken, skor och parfymer vilket gjorde Calvin Klein till ett komplett livsstilsvarumärke.I dag fortsätter Calvin Kleins arv genom sin eleganta design-estetik som reflekteras i allt ifrån kläder till accessoarer samt deras ikoniska kollektion av parfymer som har erövrat hjärtan runtom i hela världen.

Recensioner (7)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också