Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger edc 50ml

Vårt pris: 239 SEK

Antal:
  • Tillverkare: 4711
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Citron Citron Ingefära Ingefära

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger edc 50ml

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml är en uppfriskande och energigivande doft som tar dig på en resa till soliga citronlundar och kryddiga ingefärsfält. Denna unika blandning av naturliga ingredienser ger en långvarig doft som piggar upp både sinne och kropp. Perfekt för daglig användning eller för att ge en extra touch av friskhet till speciella tillfällen

Produktbeskrivning

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger är en unisex-doft som lanserades år 2009. Doften har snabbt blivit populär på grund av sin uppfriskande och exotiska doft.

Fragrancenotes

  • Toppnoter: Citron, Ingefära
  • Hjärtnoter:
  • Basnoter:

Denna parfym är skapad av Nathalie Lorson, en känd parfymör från Frankrike. Hon är känd för att ha skapat flera andra framgångsrika dofter.

Doften passar bäst på dagen under sommaren och våren, men fungerar även på natten och under de andra årstiderna. Den fräscha och sura citrusdoften blandas med den ljuvliga doften av friska kryddor för att ge en exotisk och förförisk doft.

Trots att långvarigheten inte är särskilt långvarig, så ger denna parfym ett omedelbart intryck när den appliceras. Den kan användas för daglig användning eller till speciella tillfällen när man vill ha en extra touch av lyx.

Fördelar med 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml

  • Lätt och fräsch doft
  • Kan användas både dagtid och nattetid
  • Ett bra val för alla som vill ha en uppfriskande och exotisk doft

Denna parfym sticker ut från mängden tack vare dess unika kombination av citrus- och ingefärsdofter. Den passar perfekt för personer som vill ha en lätt men ändå uppfriskande doft.

Användning av 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml

Denna parfym kan appliceras direkt på huden eller sprutas i luften för att skapa en omgivande doft. För bästa resultat, applicera parfymen på nacke, handleder eller bakom öronen.

Så här använder du produkten i olika situationer:

  • För daglig användning: Applicera några droppar på nacke eller handleder innan du går ut genom dörren på morgonen.
  • För speciella tillfällen: Spraya lite över dig själv innan du går ut för att ge dig själv en extra touch av lyx.
  • I hemmet: Spraya lite i rummet där du spenderar mest tid för att skapa en omgivande effekt.

Område / Demografi där produkten fungerar bäst:

Denna produkt passar perfekt för personer som vill ha en lätt men ändå uppfriskande doft. Den är speciellt lämplig för personer som uppskattar citrus-och krydddofter samt unisex-doftalternativ.

Område / Demografi där produkten fungerar bäst:

4711 Acqua Colonia-varumärket etablerades redan år 1792 i Tyskland, vilket gör det till ett av de äldsta varumärkena inom kosmetikaindustrin. Varumärket har sedan dess fortsatt att producera högkvalitativa produkter med naturliga ingredienser utan tillsatser eller syntetiska kemikalier. De har också varit trogna mot sina traditionella formler samtidigt som de experimenterat med nya ingredienser och tekniker.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också