Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

4711 Original edc 100ml

Rek. butikspris: 239 SEK

Vårt pris: 179 SEK

Antal:
  • Tillverkare: 4711
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Citron Citron Bergamott Bergamott Apelsin Apelsin Basilika Basilika Ekmossa Ekmossa Jasmin Jasmin Vetiver Vetiver Cederträ Cederträ Lily Lily Patchouli Patchouli Rose Rose Cyklamen Cyklamen Sandelträ Sandelträ Mysk Mysk Melon Melon Persika Persika

4711 Original edc 100ml

4711 Original eau de cologne 100ml är en tidlös klassiker som har varit en favorit bland doftentusiaster i över 200 år. Den friska och uppfriskande doften av citrus och örter ger en känsla av renhet och vitalitet. Dess unika egenskaper, inklusive dess höga kvalitet och långvariga effekt, gör den till ett måste för alla som söker en distinkt och sofistikerad doft. Med sin ikoniska design och historia är denna doft ett perfekt val för de som vill ha en tidlös och elegant doft

4711 Original Eau de Cologne är en doft för både kvinnor och män som lanserades år 1792. Detta är en tidlös doft som fortfarande är populär idag.

Doftbeskrivning

Doften av 4711 Original Eau de Cologne är träig, grön och aromatisk med utomordentlig citrusdoft samt härliga toner av friska kryddor. Toppnoterna består av apelsin, persika, basilika, bergamott och citron. Sedan följer hjärtnoterna med cyklamen, liljekonvalj, melon, jasmin och ros. Doften bottnar i basnoterna patchouli, vetiver, mysk, sandelträ, ekmossa och cederträ.

Parfymör

Perfumeringen bakom denna doft är anonym.

Användning

Denna doft gör sig absolut bäst under dagtid på sommaren eller våren men fungerar helt klart också på natten och under andra årstider.

Fördelar

När du använder 4711 Original Eau de Cologne så får du en doft som ger dig självförtroende och en känsla av att vara ren och fräsch hela dagen. Denna klassiska doft har varit omtyckt i många generationer genom åren och passar till alla tillfällen.

Särskilda egenskaper

En unik egenskap hos 4711 Original Eau de Cologne är att den varar inte alls länge för många varar den inte mer än 30-60 minuter.

Populäritet

Denna doft har blivit mycket populär över hela världen sedan dess lansering år 1792. Den klassiska designen på flaskan tillsammans med den unika doften gör att detta fortfarande är en favorit bland många människor idag.

Målgrupp

Denna doft passar personer i alla åldrar som vill ha en klassisk parfym med träiga noter av citron och kryddor.

Awards / Certifications (if applicable)

Denna produkt har inte fått några utmärkelser eller certifieringar.

Användning av produkten:

  • Spraya lätt över huden innan du går ut genom dörren på morgonen
  • Ta med dig flaskan i handväskan när du behöver fräscha upp din doft under dagen
  • Använd den efter duschen för att behålla din fräschhet längre
  • Blanda med body lotion eller olja för att skapa en mer subtil version av parfymen

Litet om varumärket:

4711 Original Eau de Cologne grundades år 1796 i Köln Tyskland. Deras signaturprodukt "Echt Kölnisch Wasser" blev mycket populär under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet i Europa. Idag fortsätter företaget att producera högkvalitativa produkter inom skönhetsbranschen.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också