Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

4711 White Peach Coriander Cologne 170ml

Vårt pris: 319 SEK

  • Tillverkare: 4711
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Persika Persika Koriander Koriander Citrus Citrus Gröna noter Gröna noter

4711 White Peach Coriander Cologne 170ml

4711 White Peach Coriander Cologne 170ml är en sensationell doft som tar dina sinnen på en resa till de soliga fälten i Medelhavsområdet. Med en unik blandning av vita persikor och kryddig koriander, kommer denna kollektion att lämna dig med en fräsch och uppfriskande känsla hela dagen. Den eleganta flaskan på 170 ml gör det enkelt att bära med sig överallt och ger dig en sofistikerad touch oavsett tillfälle. Upplev den unika doften av 4711 White Peach Coriander Cologne och låt dess förföriska egenskaper ta över ditt sinne

4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander

4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander är en unisex-doft från 4711 som lanserades år 2017. Doften passar perfekt för daglig användning under de varma månaderna på året, men fungerar också bra på natten och under andra årstider. Parfymen har en grön ton med aromatiska inslag och en tydlig fruktig doft av persika, tillsammans med kryddiga undertoner av koriander och citrus.

Doftnoter

  • Toppnoter: Persika, Citrus
  • Hjärtnoter: Koriander
  • Basnoter: Gröna noter

Denna parfym är skapad av parfymören Alexandra Monet. Parfymen har en mild sillage och håller i ungefär en timme efter applicering.

Doften passar bäst för dagtid, då den är lätt och fräsch. Eftersom doften har en frisk karaktär passar den även utmärkt att användas under sommar- och vårperioderna.

Fördelarna med att använda 4711 White Peach Coriander Cologne 170ml:

  • En mild och behaglig doft som inte överväldigar omgivningen.
  • Användbar både på dag- och nattetid samt under alla årstider.
  • Ett unisex-alternativ som kan delas av båda könen.

Unika egenskaper hos denna doft inkluderar dess naturliga ingredienser som ger en fräsch känsla utan att vara för stark eller artificiell. Dessutom är det ett prisvärt alternativ jämfört med många andra högkvalitativa parfymer på marknaden.

Denna doft har blivit populär tack vare dess lätta och uppfriskande egenskaper samt dess förmåga att fungera väl i olika miljöer - från kontoret till stranden. Det är också ett utmärkt val för personer som letar efter något nytt och annorlunda jämfört med traditionella blommiga eller orientaliska dofter.

Vem passar denna produkt?

Denna produkt passar de flesta personligheter oavsett kön eller ålder, men det är särskilt lämpligt för personer som föredrar diskreta eller subtila dofter. Det kan också vara lämpligt för personer som ofta befinner sig utomhus eller söker efter ett mer naturligt alternativ till tunga parfymer.

Användning:

  1. Spraya på önskad mängd på handlederna, nacken eller bakom öronen.
  2. Börja med en liten mängd - du kan alltid applicera mer senare om det behövs.
  3. Använd vid behov under dagen eller kvällen.

Denna produkt kan användas i olika situationer såsom arbete, fritid eller sociala evenemang. Det kan också vara ett perfekt val för resande då flaskan är lätt nog att bära med sig överallt.

MER OM VARUMÄRKET:

4711 är ett tyskt varumärke med anor från sent sjuttonhundratal. Varumärket fick sitt namn från sin adress - nummer 4711 vid Glockengasse i Köln där deras högkvalitativa eau de cologne producerades först. Sedan dess har varumärket fortsatt att producera högkvalitativa produkter inom området parfymer och hudvård med fokus på naturliga ingredienser, god kvalitet samt klassiskt designade flaskor.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också