Calvin Klein Beauty edp 100ml

Rek. butikspris: 750 SEK

Vårt pris: 339 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Calvin Klein
  • I lager: 1 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Video
Doftnoter

Jasmin Jasmin Cederträ Cederträ

Calvin Klein Beauty edp 100ml

Calvin Klein lanserar en ny doft för kvinnor, skönhet, som ankommer på marknaden i oktober 2010. Doften skapades för att stödja Calvin Kleins klädkollektion, med eleganta doft sammansättning som inte har planer på att vara förförisk, som till exempel eufori och besatthet.

Elegans, förfining, tidlöshet och skönheten är den första planen. Parfymen är idealisk för mogna kvinnor som väljer modeller från Calvin Klein collection och njut av stil och anda av Klein samlingar. Skönhet är en doft som representerar kvinnan i hennes 40es, hennes skönhet, mognad och självkänsla.

Sammansättningen av skönhet var inspirerad av graciösa kurvor och skönhet av calla lily. Beauty skildrar inre skönhet av en kvinna, hennes styrka och ande. Doften skapades av Sophie Labbe, med sådana anteckningar som ambrette utsäde i en toppen, jasmin i hjärtat och cederträ-base.

Dofterna kommer i mycket elegant flacons i tre storlekar - 30, 50 och 100 ml, tillsammans med tillhörande produkter ? 200 ml parfymerad body lotion och 200 ml parfymerad bad och duschkräm. Reklamkampanj gjordes av Craig McDean i februari 2010 i Berlin. Reklam ansikte av doften är Diane Kruger, klädd i en vacker elegant vit klänning som framhäver hennes kvinnlighet och figur i reklamkampanjen.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x