Calvin Klein CK IN2U For Her edt 100ml

Rek. butikspris: 570 SEK

Vårt pris: 259 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Calvin Klein
  • I lager: 4 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Doftnoter

Grapefrukt Grapefrukt Bergamott Bergamott Vanilj Vanilj Cactus Cactus Enbär Enbär Bärnsten Bärnsten Vinbär blad och knopp Vinbär blad och knopp

Calvin Klein CK IN2U For Her edt 100ml

Denna parfym är en av spelarna i Calvin Kleins första duo av parfymer, till skillnad från de tidigare unisexparfymer som lanserats av märket. Det trendiga paret är skapat för en yngre generation och ger uttryck för den frihet och de möjligheter som unga människor har tillgång till idag, med möjligheter att utveckla och utforska världen. Den unga och sexiga doften för kvinnor kommer i en simpel men samtidigt vackert och stilrent utformad flaska, med en minimalistisk design i vitt och guld. Parfymen CK IN2U från Calvin Klein, som är skapad av Bruno Jovanovic, Jean-Marc Chaillan, Loc Dong och Carlos Benaim och som lanserades på marknaden under år 2007, visar att Calvin Klein fortfarande vet vad unga vill ha.

 

Toppnoterna i denna läckra parfym från Calvin Klein består av läskande doftinslag från siciliansk bergamott, från rosa grapefrukt och från bladen från röda vinbär. Den kvinnliga parfymens spännande hjärta bjuder på doftinslag bestående av orkidéer och kaktus medan basen i CK IN2U bjuder på doftinslag bestående av vanilj, amber och röd ceder.

Storlek

100 ml

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig