JUST NU - FRI FRAKT! Använd rabattkoden FRIFRAKT2210

 

Fri Frakt från 700kr

 

1-2 vardagar leverans

 

100 000+ nöjda kunder

Calvin Klein CK IN2U For Her edt 100ml

Rek. butikspris: 570 SEK

Vårt pris: 339 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Calvin Klein
  • I lager: 2 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Grapefrukt Grapefrukt Bergamott Bergamott Vanilj Vanilj Cactus Cactus Enbär Enbär Bärnsten Bärnsten Orchid Orchid Vinbär blad och knopp Vinbär blad och knopp

Calvin Klein CK IN2U For Her edt 100ml

Denna parfym är en av spelarna i Calvin Kleins första duo av parfymer, till skillnad från de tidigare unisexparfymer som lanserats av märket. Det trendiga paret är skapat för en yngre generation och ger uttryck för den frihet och de möjligheter som unga människor har tillgång till idag, med möjligheter att utveckla och utforska världen. Den unga och sexiga doften för kvinnor kommer i en simpel men samtidigt vackert och stilrent utformad flaska, med en minimalistisk design i vitt och guld. Parfymen CK IN2U från Calvin Klein, som är skapad av Bruno Jovanovic, Jean-Marc Chaillan, Loc Dong och Carlos Benaim och som lanserades på marknaden under år 2007, visar att Calvin Klein fortfarande vet vad unga vill ha.

 

Toppnoterna i denna läckra parfym från Calvin Klein består av läskande doftinslag från siciliansk bergamott, från rosa grapefrukt och från bladen från röda vinbär. Den kvinnliga parfymens spännande hjärta bjuder på doftinslag bestående av orkidéer och kaktus medan basen i CK IN2U bjuder på doftinslag bestående av vanilj, amber och röd ceder.

Storlek

100 ml

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x