Cerruti 1881 Women edt 100ml

Rek. butikspris: 840 SEK

Vårt pris: 389 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Cerruti
  • I lager: 6 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Andra alternativ
Doftnoter

Kamomill Kamomill Rose Rose Mysk Mysk Violet Violet Sandelträ Sandelträ Narcissus Narcissus Geranium Geranium Jasmin Jasmin Koriander Koriander Bergamott Bergamott Cederträ Cederträ Apelsinblom Apelsinblom Bärnsten Bärnsten Tuberose Tuberose Vanilj Vanilj

Cerruti 1881 Women edt 100ml

Denna parfym för kvinnor, som snabbt blev en klassiker för designern Nino Cerruti efter att den lanserats på marknaden under år 1995, är skapad av Claire Cain och kommer i en flaska som är designad av Sege Mansau. Den runda flaskan för doften Cerruti 1881 har en riktigt vacker och elegant design, med ett melerat lock i persikonyans ovanpå en ljus kropp i sotat glas, med ett band i silver. Cerrutis parfymer är skapade med de finaste, mest högkvalitativa materialen och designhusets första kollektion för kvinnor - som lanserades under år 1976 - fick rykte om sig som oklanderligt elegant.

 

Toppnoterna i denna eleganta och kvinnliga doft bjuder på friska och blomstrande inslag från ros, liljekonvalj, mimosa, iris, viol, fresia, jasmin och bergamott, medan parfymens hjärta lockar med narciss, pelargon, apelsinblomma, brasilianskt rosenträ, galban, kamomill, iris, jasmin, tuberos och koriander. Basnoterna i parfymen Cerruti 1881 bjuder på inslag bestående av cederträ, vanilj, mysk, amber och sandelträ.

Storlek

100ml

 

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig