Dior Forever and Ever edt 100ml

Rek. butikspris: 1.115 SEK

Vårt pris: 1.049 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Dior
  • I lager: 3 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Doftnoter

Rose Rose Jasmin Jasmin

Dior Forever and Ever edt 100ml

Huset av Dior har rättmätigt hölls en av de första platserna i världen av parfymer i år. Diors kollektion Les skapelser de Monsieur Dior infördes 2009 utgör en översyn av vintage-utgåvor. Samlingen omfattar 5 parfymer ? 5 klassiska dofter favoriserade av många kvinnor världen över.

Diorella, Dioressence, Diorissimo, Eau Fraiche Forever and Ever göra fem doftämnen i Les skapelser de Monsieur Dior Collection, presenteras som tidlös opus av Dior som motstår tid och nya trender.

Romantiska violetta nyanser tillkännage skapelser de Monsieur Dior Forever and Ever samlingen samtidigt inställsam Diors senaste doft tidlös kompositioner som kommer att bäras av kommande generationer.

Evighet presenterades 2002 som en sofistikerad blommig komposition som lämnar en mild, kryddig spår i en bas. En blommig bukett av fresia, jasmin, ros, pelargonium mandelblom uppdateras med murgröna och är kryddad med muskot, vanilj och mysk.

Den nya versionen av Les skapelser de Monsieur Dior Forever and Ever är tillgänglig i en härlig glas flacon (50 och 100 ml EDT) med en accentuerad blommig ljus-motiv av sammansättningen. Rosa nyanser av doften inspirerades av rosenträdgården Dior Granville. Toppnoter av parfym blom med fresia blommor, ett hjärta döljer Jasmin från Indien, medan en bas är berikad med berusande bulgariska ros-trädgård.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig