Jessica Simpson Fancy Love edp 100ml

Rek. butikspris: 525 SEK

Vårt pris: 359 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Jessica Simpson
  • I lager: 6 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Doftnoter

Champagne Champagne Persikoblom Persikoblom Bärnsten Bärnsten Mysk Mysk Träiga noter Träiga noter Jasmin Jasmin Bergamott Bergamott Pion Pion Lotus Lotus Rose Rose Patchouli Patchouli

Jessica Simpson Fancy Love edp 100ml

Fancy ? första parfym av Jessica Simpson, som publicerades förra året, fick dess efterträdare Fancy Love, en doft som beskrivs som tidlös känsla av att vara kär.

Denna oemotståndliga och attraktiva parfym anländer i en mjölkaktig vit FLAKONG med gyllene propp, formade samma som dess föregångare.

Toppnoter av Fancy Love kommer att förföra dig i ett direkt och lysande sätt, med ackord av bergamott, persikoblomma, Goij blad, medan firar med aromer av rosa champagne. Ett hjärta är baserad på en förförisk kombination av lotus, pion, plumeria, jasmin och turkiska ökade, medan basnoter lägga till djupet av krämig amber och blont trä. En varm, pussar trail är tillsammans med mysk och patchouli.

Doften har funnits sedan augusti 2009 i mängder av 50 och 100 ml EDT, med en åtföljande kropp vård linje. Näsan bakom denna doft är Celine Barel.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig