Juicy Couture Viva la Juicy Noir edp 100ml

Rek. butikspris: 900 SEK

Vårt pris: 469 SEK

Antal:

  • Tillverkare: Juicy Couture
  • Beställningsvara från leverantör. Ca 1-3 veckor
Video
Doftnoter

Skogens frukter Skogens frukter Karamell Karamell Vanilj Vanilj Gardenia Gardenia Mandarin Mandarin Bärnsten Bärnsten Jasmin Jasmin Sandelträ Sandelträ

Juicy Couture Viva la Juicy Noir edp 100ml

En annan doft ? begränsad upplaga av Juicy Couture ? sammanfogar den trendiga våg av Noir utgåvor. Det kommer fram i utvalda butiker i juli 2013, och globalt från augusti 2013, som aviserats av moodiereport. Tjänstemän i huset av Elizabeth Arden accentuerar att Juicy Couture Viva La Juicy Noir utforskar förförisk ansiktet av ursprungliga Viva La Juicy utgåvor.

Toppnoter av sammansättningen väntar oss med en saftig union av bär och mandarin, tillkännage den blommiga blandningen av kaprifol, gardenia och jasmin i hjärtat av doften. Basen avslutas med amber, kola, vanilj och sandelträ.

Viva kommer la Juicy Noir att finnas i metalliskt rosa flacons med en svart satin rosett band. Ytterkartongen är färgad i en kombination av rosa och svarta. Doften kommer som 50ml och 100ml EDP, tillsammans med en rollerball-duo som innehåller Viva La Juicy 5 ml och Viva La Juicy Noir 5 ml.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x