Sarah Jessica Parker Lovely edp 100ml

Rek. butikspris: 660 SEK

Vårt pris: 249 SEK

Antal:
Doftnoter

Mysk Mysk Lavendel Lavendel Patchouli Patchouli Träiga noter Träiga noter Martini Martini Bergamott Bergamott Cederträ Cederträ Bärnsten Bärnsten Mandarin Mandarin Narcissus Narcissus

Sarah Jessica Parker Lovely edp 100ml

Parfymen Lovely är den första parfymen från Sarah Jessica Parker, som lanserades under år 2005 i samarbete med Coty Inc. Skådespelerskan ville skapa en signaturdoft som var både sexig och flott, en doft som inte tog över men som direkt gick att känna igen. Parfymen är en mjuk, diskret och intim doft som består av en elegant kombination av klassiska doftinslag, men som ändå är både modern och charmig. Sarah Jessica Parkers doft Lovely är skapad av Laurent Le Guernec och Clement Gavarry, men Sarah har själv varit med i processen från början till slut.

 

Bland toppnoterna för denna kvinnliga parfym från Sarah Jessica Parker väntar inslag från bergamott, mandarin och lavendel samt från drinken martini, medan dess hjärta bjuder på doftinslag från vitpeppar, orkidé och patchouli. Basen i parfymen Lovely består av salt, vit ambra, cederträ, mysk och träiga noter.

Storlek

100 ml

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig