Davidoff Cool Water Men edt 75ml

Rek. butikspris: 549 SEK

Vårt pris: 239 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Davidoff
  • I lager: 1 1-2 dagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Havsvatten Havsvatten Lavendel Lavendel Mint Mint Gröna noter Gröna noter Tobak Tobak Rosmarin Rosmarin Mysk Mysk Sandelträ Sandelträ Ekmossa Ekmossa Calone Calone Koriander Koriander Cederträ Cederträ Geranium Geranium Jasmin Jasmin Neroli Neroli Bärnsten Bärnsten

Davidoff Cool Water Men edt 75ml

Parfymen Cool Water for Men är en fräsch och skarp doft från Davidoff, som på en och samma gång är både enkel och väldigt maskulin. Doften, som är skapad av Pierre Bourdon och som lanserades på marknaden under år 1988, kommer i en läcker flaska i medelhavsblå nyanser, täckt av svalkande vattendroppar. Riktigt läskande och uppfriskande!

 

Bland toppnoterna i denna manliga parfym från Davidoff väntar en spännande och kryddig komposition bestående av doftinslag från koriander, lavendel, mint, cetone och rosmarin samt av doften av havsvatten och av gröna noter. I parfymens hjärta väntar blommiga inslag som består av pelargon, neroli, jasmin och sandelträ, medan basen i Cool Water for Men bjuder på doftnoter från amber, tobak, cederträ, ekmossa och mysk.

Storlek

75 ml

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x