Versace Eros edt 100ml

Rek. butikspris: 850 SEK

Vårt pris: 689 SEK

Nu endast: 619 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Versace
  • I lager: 10+ 1-2 dagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till
Versace Eros edt 50ml

Versace Eros edt 50ml

489 SEK 529 SEK
Versace Eros edt 200ml

Versace Eros edt 200ml

749 SEK 769 SEK
Versace Eros edt 30ml

Versace Eros edt 30ml

329 SEK 359 SEK
Video
Doftnoter

Vanilj Vanilj Mint Mint Tonkaböna Tonkaböna Äpple Äpple Citron Citron Ambroxan Ambroxan Cederträ Cederträ Geranium Geranium Vetiver Vetiver Ekmossa Ekmossa

Versace Eros edt 100ml

Denna parfym för män från Versace är inspirerad av den grekiska mytologin, med målet att släppa fri den ohämmade passionen och att betona våra begär. Parfymen skapades av Aurelien Guichard och dess namn kommer från den grekiska kärleksguden Eros, son till gudinnan Aphrodite. Det är inte förvånande att Versace låter sig inspireras av den grekiska mytologin, eftersom Gianni Versace redan från början valt gudinnan Medusa som symbol för märket.

Parfymen ska utstråla stil och vikten av långvarig design, kvalitet och popularitet. Donatella förklarar att “Eros is truly the DNA of the house of Versace. We have a Greek motive making us think about ancient Greece, antiquities and mythology” och lägger till att den turkosa färgen på flaskan med Medusas ansikte representerar Medelhavet.

Brian Shimansky är ansiktet utåt för parfymen Eros, vald utefter att Donatella ville ha en gladiatorliknande man som inte är rädd att slåss för det han vill ha och för att nå sina mål. “Detta är en doft för en man som är sin egen herre. Han är en hjälte: en man som står upp för sina idéer och mål”. Doften presenteras som fräsch, träig och något orientalisk och kombinerar mintolja med gröna äpplen och italienska citroner.

Doftnoter

  • Toppnoter: Äpple, Citron.
  • Hjärtnoter: Tonkaböna, Geranium, Ambroxan.
  • Basnoter: Vanilj, Ekmossa, Cederträ, Vetiver.

Storlek

100 ml

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x